ALMA

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Viisi syytä rakastua ALMAan: hervoton tyyli, timantinkova asenne, oivaltavat tekstit, modernit koukut sekä ääni, jota ei sen kerran kuultuaan unohda. ALMA on Suomen persoonallisin pop-artisti ja kliinisen hittiprinsessan vastakohta – särmikäs ja häpeilemätön laulaja-lauluntekijä, joka tähtää kaikessa tekemisessään aitouteen. ALMAn kappaleet koostuvat kiinnostavista vastapareista – ne ovat yhtä aikaa teräviä mutta haavoittuvia ja pehmeitä mutta viileitä. Hän sekoittaa klassiseen popiin rohkeasti niin rap-elementtejä, vanhaa soulia kuin meneviäkin biittejä.

ALMAn toinen studioalbumi Time Machine julkaistiin huhtikuussa 2023. Albumi on modernia pohjoismaista poppia yhdistettynä ajattomiin biiseihin, joissa on vivahteita ABBAlta ja Elton Johnilta, samalla kun ALMAn persoona ja moitteettoman voimakas lauluääni kertovat rehellisiä tarinoita artistin elämästä. ALMA oli tämän vuoden Emma Gaalassa ehdolla viidessä eri kategoriassa ja voitti Time Machine -albumillaan Kriitikoiden Valinta Emman, joka oli hänen uransa viides Emma-palkinto.

Uusimman albumin kappaleet ovat päässeet nauttimaan myös kansainvälistä radiomenestystä – Summer Really Hurt Us pääsi BBC Radio 2:n A-listalle, nostaen sen Britanniassa sijalle kahdeksantoista ja Tell Mama sai BBC Radio 1:n radiosoittoa Clara Amfon toimesta.

ALMAn uusin kappale Life Must Be Beautiful (Original Song From a Movie – ”Life Must Be Beautiful”) valloittaa kuulijan herkkyydellään. Kappale kuullaan myös parhaillaan elokuvateattereissa pyörivässä dokumenttielokuvassa ALMA – Life Must Be Beautiful, jonka on ohjannut Pamela Tola. ALMA nähdään myös heinäkuussa ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvän Coldplayn lämppärinä.

Lue lisää

ALMA keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat