ALMA

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Viisi syytä rakastua ALMAan: hervoton tyyli, timantinkova asenne, oivaltavat tekstit, modernit koukut sekä ääni, jota ei sen kerran kuultuaan unohda. ALMA on Suomen persoonallisin pop-lupaus ja kliinisen hittiprinsessan vastakohta – särmikäs ja häpeilemätön laulaja-lauluntekijä, joka tähtää kaikessa tekemisessään aitouteen. ALMAn kappaleet koostuvat kiinnostavista vastapareista – ne ovat yhtä aikaa teräviä mutta haavoittuvia ja pehmeitä mutta viileitä. Hän sekoittaa klassiseen popiin rohkeasti niin rap-elementtejä, vanhaa soulia kuin meneviäkin biittejä.

ALMAn toinen studioalbumi Time Machine -albumi julkaistiin huhtikuussa! Albumi on modernia pohjoismaista poppia yhdistäen ajattomisiin biiseihin, joissa on vivahteita ABBAlta ja Elton Johnilta, samalla kun ALMAn persoona ja moitteettoman voimakas lauluääni kertovat rehellisiä tarinoita artistin elämästä.

Albumilta aiemmin julkaistut kappaleet ovat päässeet jo nauttimaan myös kansainvälistä radiomenestystä – Summer Really Hurt Us pääsi BBC Radio 2:n A-listalle, nostaen sen Britanniassa sijalle kahdeksantoista ja Tell Mama sai BBC Radio 1:n radiosoittoa Clara Amfon toimesta.

Erittäin energinen ja viihdyttävä live-esiintyjä ALMA lähtee tulevana kesänä kiertueelle ja hänet tullaan näkemään muun muassa Tove Lon mukana Euroopan kiertueella sekä Suomessa useilla festivaaleilla.

Lue lisää

ALMA keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat