15.3.2024
ALMA JULKAISI UUDEN KAPPALEEN, JOKA KUULLAAN TÄNÄÄN ENSI-ILTANSA SAAVASSA DOKUMENTTIELOKUVASSA ”ALMA – LIFE MUST BE BEAUTIFUL”

ALMA julkaisi tänään uutuuskappaleen Life Must Be Beautiful (Original Song From a Movie – ”Life Must Be Beautiful”), joka valloittaa kuulijan herkkyydellään. Kappaleen on tuottanut Hank Solo ja sen kauniista viuluosuuksista vastaa KUUMAA-yhtyeestäkin tunnettu Johannes Brotherus. Kappale kuullaan tänään ensi-iltansa saavassa dokumenttielokuvassa ALMA – Life Must Be Beautiful, jonka on ohjannut Pamela Tola.

Dokumenttielokuva ALMA – Life Must Be Beautiful seuraa Alman poikkeuksellista elämää ja uraa. Lapsuusvuosista saakka kuvattu arkistomateriaali ja lukuisat keikkakiertueilla kuvatut tallenteet valottavat ALMAn tarinaa alusta alkaen, päästäen katsojan sisälle Alman, tämän perheen ja ystäväporukan intiimeihin hetkiin – unohtamatta menestyksen monia puolia. Elokuva avaa ALMAn matkaa kansainväliseen menestykseen, jollaista ei ole aiemmin suomalaisen pop-artistin kohdalla nähty.

Time Machine -albumillaan Kriitikoiden Valinta Emma-palkinnon voittanut ALMA tunnetaan persoonallisesta äänestään ja oivaltavista teksteistään, jotka jäävät mieleen ensikuulemalta. Tänä vuonna ALMA oli ehdolla viidessä eri kategoriassa, ja voittamansa Kriitikoiden Valinta -Emma oli hänen uransa viides Emma-palkinto.

Oman kansainvälisen menestyksensä lisäksi Alma on kirjoittanut myös hittikappaleita useille supertähdille, kuten Ariana Grandelle sekä elokuvassa nähtäville Charli XCX:lle ja Miley Cyrukselle.

Lataa promokuvat täältä.

ALMA
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/alma

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuovi Hämäläinen / Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com