14.2.2024
PUOLALAINEN BLANKA JULKAISI SUOMALAISTEKIJÖIDEN KANSSA TEHDYN KAPPALEEN!

Viime vuonna Puolaa Euroviisuissa edustanut Blanka julkaisi ystävänpäivän kunniaksi uuden kappaleen Cara Mia! Kappale on tehty HMC:n studioilla Helsingissä, ja mukana kappaletta ovat olleet tekemässä suomalaiset ILONVenla EdelmannKim Mannila ja virolainen Vallo Kikas.

Blankan musiikki on nauttinut ennennäkemätöntä suosiota Suomessa. Euroviisukappale Solo on striimannut Suomessa kultaa, ja se nousi myös Suomen virallisen radiolistan sijalle #23. Myös Solo-kappaletta oli tekemässä suomalainen kirjoittaja Julia Sundberg. Lisäksi viime vuoden lopulla julkaistu Rodeo on tällä hetkellä radiolistan sijalla #5 korkeimpana kansainvälisenä kappaleena. Rodeo-kappale syntyi myös HMC:n studioilla, ja sitä olivat tekemässä suomalaiset osaajat Neea River ja Matias Keskiruokanen.

Uusi kappale Cara Mia on Blankan seuraava askel valloittaa fanit kansainvälisellä urallaan. Kappale korostaa Blankan aitoutta ja innostaa kuulijaa seuraamaan rohkeasti unelmiaan.

Cara Mia -musiikkivideo vie katsojan tunnelmalliseen ravintolaan, jossa alun perin tarjoilijan roolissa ollut artisti muuttuu hetken taikuudesta illan kuningattareksi. Blanka tanssii elegantissa mekossa täynnä energiaa ja herättää unelmiensa miehen huomion. Video on tarina rohkeudesta, muodonmuutoksesta ja itseluottamuksen löytämisestä. Blanka inspiroi fanejaan olemaan oma itsensä ja seuraamaan rohkeasti unelmiaan. Musiikkivideon voi katsoa tästä.

Maailmanlaajuisesti Blankan edellistä singleä Rodeo on striimattu yli 11 miljoonaa kertaa. Hänen läpimurtokappaleensa Solo on ylittänyt 120 miljoonaa striimiä ympäri maailmaa, mikä vahvistaa hänen asemaansa tulevaisuuden kansainvälisenä poptähtenä.

Lataa promokuvat täältä.

Blanka
Spotify
YouTube
Instagram
TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com