25.9.2023
SUOMALAISTA OSAAMISTA EUROVIISUTÄHTI BLANKAN UUTUUSBIISILLÄ RODEO!

Puolaa tämän vuoden Euroviisuissa Solo-kappaleellaan edustaneen BLANKAn uusi single on tehty Helsingissä! 

Suuren suosion saavuttaneen Solo -kappaleen jälkeen BLANKA julkaisi vihdoin uuden singlen nimeltä Rodeo. Kappale syntyi viime keväänä Helsingissä järjestetyllä HMC:n biisileirillä, ja sitä ovat olleet tekemässä suomalaiset Matias Keskiruokanen ja Neea River. 

Rodeo on kappale vapaudesta. Siitä, kun päästää irti ihmisestä, joka on valehdellut ja pettänyt liian monta kertaa, ja saa vihdoin tuntea itsensä vapaaksi ja vain tanssia kaiken ulos.

Puolalaisen supertähden, BLANKAn, ura starttasi huikealla esiintymisellä tämän vuoden Euroviisuissa. Edustuskappale Solo sai kilpailun kahdeksanneksi suurimman yleisöäänisaaliin, ja muodostui isoksi hitiksi ympäri Eurooppaa! Kappale striimasi parhaimmillaan miljoonan päivässä, ja se päätyi listoille myös Suomessa yltäen Spotifyn Top 50 -listan sijalle #18 sekä virallisen radiolistan sijalle #23!

Solo-kappaleen menestyksen ansiosta BLANKA on onnistunut haalimaan ison fanikunnan myös Suomessa, ja Spotifyssa suomalaisia kuuntelijoita onkin kuukausittain lähes 100 000!

Lataa promokuvat täältä!

BLANKA:
Spotify
YouTube
Instagram
TikTok

Lisätiedot:  
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com