2.7.2024
VIIKONLOPPUNA NÄYTTÄVÄN PALUUN KEIKKALAVOILLE TEHNYT JENNI VARTIAINEN JULKAISEE PERJANTAINA UUDEN SINGLEN ETAN KANSSA

Suomenkielisen popmusiikin supertähti Jenni Vartiainen teki viikonloppuna näyttävän paluun keikkalavoille kuuden vuoden jälkeen Provinssissa ja Iskelmä Festivaalilla. Tulevana perjantaina Jenni Vartiainen julkaisee uuden Viimeinen pisara -kappaleen, jossa on ensimmäistä kertaa hänen uransa aikana mukana myös vieraileva artisti. Kotimaisen rapkentän isoimpiin menestyjiin kuuluva Etta on julkaissut viimeisen puolen vuoden aikana muun muassa kaksi Spotifyn kuunnelluimmaksi noussutta kappaletta Demoneista ystävii ja Viikonloppufaijoi. Jenni Vartiainen on kirjoittanut uuden kappaleensa yhdessä Tiina Vainikaisen kanssa ja sen tuotannon takana on Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa saanut Los Rollos.

– Olen ihaillut Ettaa jo vuosia ja seurannut hänen uraansa alusta asti. Etta on puhunut kappaleissaan tosi rohkeasti ja avoimesti vaikeistakin asioista ja tuli vahva fiilis, että hänellä voisi olla sanottavaa juuri tähän aiheeseen. Sitä huomaa addiktoituneensa asioihin, jotka eivät ole itselle hyväksi. Tämä kappale kertoo siitä, kun asioille haluaa laittaa stopin, Jenni Vartiainen kertoo.

Jenni Vartiaisen Lanka-single kasvoi yhdeksi kevään isoimmista radiokappaleista – se oli neljä viikkoa radioiden soitetuin ja palkittiin maaliskuussa kuukauden radiobiisinä. Viimeisin single Villit vedet on sekin menestynyt radioaalloilla ja nousi kesän alussa radiolistan sijalle 9.

Lukuisista jättimäisistä hiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu Jenni Vartiainen nousee tänä kesänä Suomen isoimmille festivaalilavoille ja lähtee syksyllä odotetulle omalle konserttisalikiertueelleen, jonka liput ovat myynnissä täällä. 12 paikkakuntaa kattava kiertue alkaa marraskuussa Hyvinkäältä ja päättyy joulukuussa Espooseen. Kiertueella tullaan kuulemaan tuttujen hittien lisäksi myös vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta.

Lataa Jenni Vartiaisen ja Etan promokuva täältä.
Kuvaaja: Julius Konttinen

Jenni Vartiainen:
Instagram 
Facebook 
TikTok 
Spotify
warnermusic.fi/jennivartiainen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Manageri:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi