JENNI VARTIAINEN

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Yksi 2000-luvun menestynein supertähti, Jenni Vartiainen, on koskettanut suomalaisia musiikillaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Hän on julkaissut uransa aikana neljä menestysalbumia (Ihmisten edessä, Seili, Terra ja Monologi), joita on myyty yhteensä yli 400 000 kappaletta. Jenni Vartiaisen kuunnelluimpia kappaleita ovat muun muassa superhitit Missä muruseni on, Ihmisten edessä, Minä sinua vaan, Väärään suuntaan ja Turvasana. Jenni on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja ja tunnustuksia ja hänen kappaleensa ovat menestyneet niin radioissa kuin striimauspalveluissakin.

Syksyllä 2023 Jenni Vartiainen teki odotetun paluun ja julkaisi uutta musiikkia. Lanka-single kasvoikin yhdeksi kevään isoimmista radiokappaleista – se oli neljä viikkoa radioiden soitetuin ja palkittiin maaliskuussa kuukauden radiobiisinä. Huhtikuussa julkaistu Villit vedet on sekin menestynyt radioaalloilla ja nousi kesän alussa radiolistan sijalle 9. Viimeisimmällä Viimeinen pisara -kappaleella kuullaan ensimmäistä kertaa Jennin uran aikana myös vierailevaa artistia, kun kappaleella feattaa kotimaisen rapkentän isoimpiin menestyjiin kuuluva Etta.

Jenni Vartiainen esiintyi marraskuussa 2018 loppuunmyydylle Hartwall Arenalle. Konsertti oli huikea ja taiteellisesti kunnianhimoinen kokonaisuus, jossa nähtiin ja kuultiin vaikuttava läpileikkaus Jennin yli kymmenen vuotta kestäneestä soolourasta. Ensimmäinen kokoelmalevy Ihmisten edessä 2007-2019 julkaistiin vuonna 2019, mukana oli uusi biisi Labyrintti. Syksyllä 2022 Jenni Vartiainen oli mukana pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija Koon, Ellinooran ja Vesalan kanssa. Syksyllä 2024 Jenni Vartiainen lähtee odotetulle koko Suomen kattavalle konserttisalikiertueelle.

Lue lisää

JENNI VARTIAINEN keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat