18.6.2024
SUOMEN SUOSITUIMPIIN ARTISTEIHIN LUKEUTUVA ISAC ELLIOT SOLMI LEVYTYSSOPIMUKSEN BABYFACEN & WARNER MUSICIN KANSSA

Warner Musicin alla toimiva Babyface Music & Publishing vahvistaa artistirosteriaan kiinnittämällä Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvan Isac Elliotin. Yli 10-vuotisen uransa aikana maamme kuunnelluimpien artistien joukkoon noussut pop-tähti omaa tällä hetkellä lähes 700 000 kuukausittaista Spotify-kuuntelijaa. Alunperin englanninkielisestä materiaalista myös kansainväliseen suosioon noussut Elliot on julkaissut vuodesta 2022 saakka tiheään tahtiin listojen kärkeen nousevia suomenkielisiä singlejä. Artistin viime vuonna julkaistu ensimmäinen suomenkielinen albumi, reilusti triplaplatinarajan ylittänyt Kävi Miten Kävi nousi suoraan julkaisustaan virallisen albumilistan ykköseksi ja on pysytellyt listalla yhteensä 54 viikkoa. Albumia on tähän päivään mennessä striimattu jo yli 65 miljoonaa kertaa. Albumilta löytyvät mm. nelinkertaista platinaa striimanneet jättihitit 20min ja Makso Mitä Makso.

– Olemme valtavan innoissamme päästessämme työskentelemään Isacin kanssa ja todella otettuja tästä luottamuksesta. Isac on yksi Suomen kiehtovimmista ja lahjakkaimmista artisteista ja haluamme tarjota hänelle kaiken tukemme tulevissa menestyksen valloittamisissa. Nyt, kun sekä levytykset että live ovat saman katon alla, voimme viedä yhteistyömme ennennäkemättömälle tasolle ja luoda yhdessä unohtumattomia elämyksiä hänen faneilleen, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Ramona Forsström kommentoi.

Vuonna 2013 debyyttisinglensä New Way Home julkaissut Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Hänen kappaleitaan on kuunneltu suoratoistopalveluissa yhteensä lähes 400 miljoonaa kertaa. Artistin toistaiseksi viimeinen englanninkielinen albumi FAITH oli kultaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa heti julkaisupäivänä. Emma-palkittu artisti on voittanut lukuisia MTV Music Awards -palkintoja ja Kävi Miten Kävi -albumi huomioitiin viime Emma Gaalassa Vuoden pop -ehdokkuudella.

Kunnianhimoinen Elliot on tehnyt uransa aikana vaikuttavan määrän yhteistyötä Suomen isoimpien artistien kanssa. Artistin kappaleilla ovat vierailleet mm. JVGSANNISexmaneCledosCosti ja ibe. Ruotsia toisena äidinkielenään puhuva artisti on tehnyt yhteistyötä myös ruotsalaisräppäri 1.Cuzin kanssa. Isac Elliotin viimeisimpiin julkaisuihin kuuluu pari viikkoa sitten julkaistu, Spotifyn toiselle sijalle noussut Italia (feat. Averagekidluke) ja viime perjantaina yhdessä Olgan kanssa julkaistu Stadi, joka nousi niinikään Spotifyn kärkisijoille. Molemmat kappaleet löytyvät tällä hetkellä Spotifyn kuunnelluimpien joukosta.

Ahkerasti keikkaileva Isac Elliot tullaan näkemään tänä kesänä kaikilla Suomen suurimmilla festivaaleilla. Isac Elliot tuo näyttävän shownsa tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa mm. Flow Festivaaleille.

Isac Elliot -kesä 2024

To 20.6. Tahko Juhannus
Pe 21.6. Rauma, RMJ
La 22.6. Himos Juhannus
Pe 28.6. Helsinki, Allas Sea Pool
Pe 5.7. Turku, Ruisrock
La 6.7. Vimpeli, Saarikenttä Festivaali
Pe 12.7. Vaasa, Bid Day Summer Festival
La 13.7. Vihti, Hiidenkirnu Festival
Su 14.7. Joensuu, Ilosaarirock
Pe 26.7. Valkeakoski, Työväen Musiikkitapahtuma
La 27.7. Turku, DBTL
La 27.7. Kotka, Meripäivät
Pe 2.8. Kemi, Satama Open Air
Pe 9.8. Helsinki, Flow Festival
La 10.8. Rovaniemi, Simerock
La 10.8. Kuopio, Hoodfest
Pe 16.8. Tampere, Blockfest
La 17.8. Salo, Friends & Music
Pe 30.8. Kokkolan Venetsialaiset
La 31.8. Naantali, Sunfest

Isac Elliot:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/isacelliot

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Eetu Viitanen / Warner Music Live
eetu.viitanen@warnermusic.com

Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Mikko Varjamo / Warner Music Live
mikko.varjamo@warnermusic.com