ISAC ELLIOT

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Vuonna 2013 debyyttisinglensä New Way Home julkaissut Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Suomen suosituimpiin pop-tähtiin lukeutuvan Isac Elliotin kappaleet nousevat kerta toisensa jälkeen Spotifyn kärkisijoille ja niitä on kuunneltu suoratoistopalveluissa yhteensä lähes 400 miljoonaa kertaa. Lukuisten, menestyneiden englanninkielisten julkaisujensa jälkeen artisti julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Kävi Miten Kävi kesällä 2023, ja se nousi suoraan julkaisustaan virallisen albumilistan ykköseksi. Albumilta löytyvät muun muassa nelinkertaista platinaa striimanneet jättihitit 20min ja Makso Mitä Makso.

Isac Elliotin toistaiseksi viimeinen englanninkielinen albumi FAITH oli kultaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa heti julkaisupäivänä. Emma-palkittu artisti on voittanut lukuisia MTV Music Awards -palkintoja ja Kävi Miten Kävi -albumi huomioitiin viime Emma Gaalassa Vuoden pop -ehdokkuudella.

Kunnianhimoinen Elliot on tehnyt uransa aikana vaikuttavan määrän yhteistyötä Suomen isoimpien artistien kanssa. Artistin kappaleilla ovat vierailleet muun muassa JVG, SANNI, Sexmane, Cledos, Costi ja ibe. Ruotsia toisena äidinkielenään puhuva artisti on tehnyt yhteistyötä myös ruotsalaisräppäri 1.Cuzin kanssa.

Lue lisää

ISAC ELLIOT keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat