4.4.2024
JENNI VARTIAINEN JULKAISEE HUOMENNA UUDEN TANSSITTAVAN SINGLEN VILLIT VEDET

Radioiden soitetuimmaksi tänä keväänä usean viikon ajaksi Lanka-hitillään noussut Jenni Vartiainen julkaisee huomenna uuden tanssittavan singlen Villit vedet. Kesällä seitsemän vuoden jälkeen festivaalilavoille palaava Jenni on tehnyt kappaleen yhdessä Kaisa Korhosen ja Jurekin kanssa, joka on myös kappaleen tuotannon takana. Kappale saa ensiesityksensä huomenna suorassa The Voice of Finland -lähetyksessä Nelosella klo 20.

– Biisin nimi ”Villit vedet” oli pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa ja se syntyi lopulta keskellä kylmintä talvea. Halusin tuntea kesän ja keveyden edes hetken verran. Vaikka sitä kuvittelee hallitsevansa elämäänsä, silti se vie mukanaan tilanteisiin ja kohtaamisiin, joita ei osaa odottaa tai toivoakaan, Jenni Vartiainen kertoo.

Ensi syksynä Jenni Vartiainen lähtee odotetulla omalle konserttisalikiertueelleen, jonka liput ovat myynnissä täällä. 12 paikkakuntaa kattava kiertue alkaa marraskuussa Hyvinkäältä ja päättyy joulukuussa Espooseen. Jenni on yksi 2000-luvun menestyneimmistä supertähdistä, joka teki viime vuonna paluun julkaisemalla uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen. Kiertueella tullaan kuulemaan tuttujen hittien lisäksi myös vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta.

Lataa Jenni Vartiaisen promokuva täältä.
Kuvaaja: Janita Autio

Jenni Vartiainen:
Instagram
Facebook 
TikTok 
Spotify
warnermusic.fi/jennivartiainen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage me
carla@manageme.fi