18.3.2024
JENNI VARTIAINEN LÄHTEE ODOTETULLE KONSERTTISALIKIERTUEELLE MARRASKUUSSA

Uudella Lanka-singlellään radioiden soitetuimmaksi noussut Jenni Vartiainen lähtee omalle odotetulle konserttisalikiertueelleen ensi syksynä. 12 paikkakuntaa kattava kiertue alkaa marraskuussa Hyvinkäältä ja päättyy joulukuussa Espooseen. Jenni on yksi 2000-luvun menestyneimmistä supertähdistä, joka teki viime vuonna paluun julkaisemalla uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen. Kiertueella tullaan kuulemaan tuttujen hittien lisäksi myös vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta.

Konserttisalikiertueen julkinen lipunmyynti alkaa pe 22.3. klo 9. Sitä ennen Jenni Vartiaisen Spotify-kuuntelijoilla on eksklusiivinen mahdollisuus ostaa liput konserttisalikiertueen pre-salesta.

– Olen aina rakastanut esiintyä konserttisaleissa. Siellä pääsen yleisön kanssa ihan eri tavalla lähelle ja voin luoda musiikillisesti runsaan ja tunnelmaltaan intiimin kokonaisuuden, jonka toteuttaminen ei muualla onnistuisi. En malta odottaa, edellisestä kiertueesta on jo seitsemän vuotta, Jenni Vartiainen hehkuttaa.

Lukuisista jättimäisistä radiohiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu Jenni Vartiainen jäi tauolle marraskuussa 2018 loppuunmyydyn Hartwall Arena -konserttinsa jälkeen. Konsertti oli huikea ja taiteellisesti kunnianhimoinen kokonaisuus, jossa nähtiin ja kuultiin vaikuttava läpileikkaus Jennin yli kymmenen vuotta kestäneestä soolourasta. Syksyllä 2022 Jenni oli mukana pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija KoonEllinooran ja Vesalan kanssa.

JENNI VARTIAINEN – KONSERTTISALIKIERTUE 2024
To 7.11. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Pe 8.11. Turku, Logomo
La 9.11. Kotka, Satama Areena
To 14.11. Mikkeli, Mikaeli
Pe 15.11. Kuopio, Musiikkikeskus
La 16.11. Tampere, Tampere-talo
La 23.11. Oulu, Madetojan sali
La 30.11. Helsinki, Kulttuuritalo
To 5.12. Jyväskylä, Paviljonki
La 7.12. Lahti, Sibeliustalo
Pe 13.12. Hämeenlinna, Verkatehdas*
La 14.12. Espoo, Tapiolasali

Julkinen lipunmyynti alkaa pe 22.3. klo 9.
Spotify pre-sale ke 20.3. klo 9.
Liput alk. 39,90€ Lippu.fi
* Ticketmaster

Lisätiedot ja liput: warnermusiclive.fi/jennivartiainen

Lataa promokuva täältä.
Kuvaaja: Janita Autio

Jenni Vartiainen:
Instagram 
Facebook 
TikTok 
Spotify 
warnermusic.fi/jennivartiainen 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Kiertueen promoottori:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Manageri:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi