13.2.2024
JENNI VARTIAINEN AVAA LAUANTAINA EMMA GAALAN – HUOMENNA JULKAISTAAN IHMISTEN EDESSÄ (ROOS+BERG) REMIX

Uudella Lanka-singlellään radioiden soitetuimmaksi noussut Jenni Vartiainen avaa tulevana lauantaina Emma Gaalan suoran tv-lähetyksen Espoon Metro Areenalla. Sitä ennen hän yllättää faninsa huomenna julkaistavalla Ihmisten edessä remixillä. Vuonna 2007 julkaistu Ihmisten edessä on yksi Jenni Vartiaisen kaikkien aikojen rakastetuimmista kappaleista. Remixin takana on arvostettu tuottajaduo ROOS+BERG, joka koostuu Chisu ja Jori RoosbergistaIhmisten edessä (ROOS+BERG Remix) sai ensiesityksensä viime joulukuussa YleX Otto-sarjassa ja yleisö on toivonut sen julkaisua siitä asti. Remixistä julkaistaan myös extended-versio.

– Viime syksynä TikTokissa tuli vastaan erilaisia sped up-versioita vanhoista kappaleistani. Niistä lähti ajatus uudistaa jotain vanhaa. Olemme olleet Chisun kanssa pitkään ystäviä, joten olen todella iloinen, kun ihailemani ROOS+BERG innostui ajatuksestani ja päästiin toteuttamaan Ihmisten edessä remix yhdessä. YleX Oton jälkeen olen saanut valtavasti viestejä milloin remix julkaistaan Spotifyssa ja nyt ystävänpäivän kunniaksi on vihdoin sen aika! Jenni Vartiainen kertoo.

Lukuisista jättimäisistä radiohiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu supertähti Jenni Vartiainen teki viime syksynä odotetun paluun julkaisemalla uutta musiikkia. Vartiainen jäi tauolle marraskuussa 2018 loppuunmyydyn Hartwall Arena-konserttinsa jälkeen. Konsertti oli huikea ja taiteellisesti kunnianhimoinen kokonaisuus, jossa nähtiin ja kuultiin vaikuttava läpileikkaus Jennin yli kymmenen vuotta kestäneestä soolourasta. Syksyllä 2022 Jenni oli mukana pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija KoonEllinooran ja Vesalan kanssa.

Lataa Jenni Vartiaisen promokuva täältä.
Kuvaaja: Julius Konttinen

Jenni Vartiainen:
Instagram 
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/jennivartiainen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage me
carla@manageme.fi