24.8.2023
ABREU JA PIHLAJA JULKAISEVAT SISKO-YHTEISSINGLEN!

ABREU ja Pihlaja yhdistävät voimansa tänä perjantaina julkaistavalla koskettavalla ja ystävyyttä ylistävällä yhteissinglellä Sisko. Kyseessä on artistien ensimmäinen yhteinen julkaisu. Kappaleen tuotannosta vastaa Mikko Koivunen.

– Haluttiin tehdä yhdessä biisi ja teeman suhteen oli heti selvää, että ei haluta tehdä tyypillistä ero- tai rakkauslaulua. Ollaan ystävystytty viime vuosien aikana ja reissattu, bailattu ja pidetty toisistamme huolta vaikeinakin hetkinä. Päätettiin siis tehdä rakkauslaulu meidän ystävyydestä. Mikäs sitä kuvais paremmin kuin sana sisko, artistit taustoittavat kappaleen syntyä.

ABREU ja Pihlaja ovat juuri saaneet päätökseen mittavat, lukuisista festarikeikoista koostuneet kesäkiertueensa. ABREUn edellinen, itsevarmuutta ja 2000-luvun r’n’b-soundeja huokuva juuri platinarajan rikkonut Eilisen mä -single lukeutui kuluneen kesän isoimpiin hitteihin. Pihlajan viimeisin, tyylikäs Mama sano -single oli artistin ensimmäinen julkaisu kultarajan rikkoneen Paha Barbi -albumin jälkeen.

Lataa promokuva täältä.

ABREU:
Instagram
TiKTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/abreu

Pihlaja:
Instagram
TiKTok
Facebook
Spotify

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
ABREU

Stella Kylä-Liuhala / Warner Music
+358 40 5274 598
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com 

Pihlaja
Tommi Saarikoski / Sony Music
+358 40 532 7345
tommi.saarikoski@sonymusic.com