ABREU

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Kotimaan kirkkaimpiin pop-tähtiin lukeutuva ABREU on pitkän ja menestyksekkään uransa aikana julkaissut lukuisia kulta- ja platinarajoja rikkoneita hittejä. Artisti tunnetaan vastustamattoman energisestä maailmanluokan lavashow’staan, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Parhaillaan seuraavaa albumikokonaisuuttaan työstävän ABREUn musiikissa kuuluu vahvasti artistin portugalilaiset juuret. Artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat muun muassa kesän 2023 isoimpiin hitteihin lukeutuva, platinarajan rikkonut voimaannuttava Eilisen mä -single sekä Pihlajan kanssa julkaistu kultarajan rikkonut Sisko-yhteissingle. Kumpikin kappaleista nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn kärkeen.

ABREUn edellinen pitkäsoitto on tuplaplatinarajan ylittänyt Teipillä tai rakkaudella -albumi, jonka myötä hän näyttäytyi yleisölle entistä rehellisempänä ja rohkeampana biisintekijänä. Syksyn 2021 supersuositulla Vain Elämää -kaudella ABREUn biisit striimasivat eniten koko kauden aikana Spotifyssa ja Levoton tyttö feat. Evelina & Nelli Matula nousi radioiden kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi.

Lue lisää

ABREU keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat