20.4.2023
ABREULTA R’N’B-VIVAHTEINEN UUSI SINGLE – EDESSÄ URAN ISOIN KEIKKAKESÄ!

Supersuosittu ABREU julkaisee odotettua uutta musiikkia perjantaina! Itsevarmuutta ja 2000-luvun r’n’b-soundeja huokuva EIlisen mä -single käynnistää samalla lähtölaskennan kohti vauhdikasta keikkakesää, jonka aikana nähdään artistin tähänastisen uran isoimpia keikkoja. Singlen tuotannosta vastaa artistin luottotiimi, Los Rollos -tuottajaduo.

– Eilisen mä kertoo siitä hetkestä kun uskallat todeta ääneen, että nyt riittää, tajuat miten arvokas oot ja päästät irti huonosta suhteesta. En malta odottaa, että päästään tuomaan tän biisin itsevarmuutta vyöryvä asenne ympäri Suomen. Edessä on mun elämäni kovin keikkakesä uuden kokoonpanon kanssa superkovalla pop-show’lla, mihin oon antanut aivan kaikkeni!

ABREU on pysytellyt radiolistan kärkisijoilla läpi kevään Gasellien kanssa tehdyllä Laulu ilman sanoja -balladilla. Viimeisin oma soolosingle oli kansainvälisen läpimurron kynnyksellä olevan Averagekidluken kanssa tehty Paholainen (querido).

ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify- ja radiolistojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. Artistin musiikissa kuuluu vahvasti hänen portugalilaiset juurensa sekä taito biisintekijänä. ABREUn viimeisin pitkäsoitto, Teipillä tai rakkaudella -albumi ylitti tuplaplatinarajan.

KESÄN KEIKKAKALENTERI
PE 9.6. Kaarina, Saaristo Festivaali
LA 10.6. Lahti, Soundfest
PE 16.6. Yksityistilaisuus
LA 17.6. Helsinki, Radio Nova Festivaali
LA 24.6. Jämsä, Himos Juhannus
PE 30.6. Raisio, Playa del Raisio Beach Party
LA 1.7. Seinäjoki, Provinssi
SU 9.7. Turku, Ruisrock
TO 13.7. Jyväskylä, Suomipop
PE 14.7. Helsinki, Allas Sea Pool
LA 15.7. Oulu, Suomipop
TO 20.7. Vantaa, Tikkurila Festivaali
PE 28.7. Turku, DBTL
PE 4.8. Kemi, Satama Open Air
LA 5.8. Puumala, Siltakemmakat
PE 11.8. Kauhava, Power Park Power Night
LA 12.8. Turku, Aura Fest
LA 19.8. Espoo, Tapiola Festivaali

Lataa promokuvat tästä

ABREU

Facebook

Spotify
warnermusic.fi/abreu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Finland
kimmo.sundstrom@warnermusic.com