3.4.2023
TELL MAMA ON ALMAN VIIMEINEN SINGLEJULKAISU ENNEN 21. HUHTIKUUTA ILMESTYVÄÄ TIME MACHINE -ALBUMIA

Kansainvälistä radiomenestystä nauttiva ALMA julkaisi tänään ABBA-vivahteita sisältävän kappaleen Tell Mama. ALMA on kirjoittanut kappaleen yhdessä Elvira Anderfjäldin (Taylor Swift, Tove Lo) kanssa ja tuottajana toimi Oscar Görres (Taylor Swift, Sam Smith). Kuuntele biisi tästä. Vaikka uusi kappale käsittelee itseluottamuksen puutetta, itse musiikki siinä on sen vastakohta: iloista, vapautunutta syntetisaattoripoppia, jossa yhdistyvät nykyaikainen ja klassinen soundi, josta voi kuulla jopa vivahteita ABBAn musiikista. Kappaleeseen julkaistiin myös ALMAn uran varrelta kerätyistä muistoista musiikkivideo, jonka voi katsoa tästä.

ALMA sanoo: ”Tell Mama on biisi, jota aloin kirjoittaa lentokoneessa Los Angelesista Helsinkiin, kun Covid pakotti mut palaamaan kotiin. Pandemian alkaessa tajusin todella, että koko urani ajan olen elänyt muiden puolesta. Olen yrittänyt tehdä ihmiset ympärilläni onnellisiksi ja ylpeiksi, mutta en itseäni. Olin uupunut. Olin tehnyt musiikkihommia vuosien ajan kaikkien sessioiden ja keikkojen kanssa, mutta päädyin tekemään musiikkia, josta tunsin muiden pitävän tai jonka halusin kuulla, mutta se ei ollut täysin mitä halusin itse tehdä. Tämä johti lopulta siihen, että paloin loppuun. Oma näkemykseni ei ollut selkeä vaan keskityin muiden miellyttämiseen. En kadu mitään, mutta tuossa lentokoneessa tiesin, että nyt tai ei koskaan, on aika tehdä itseni onnelliseksi. On hullua, että voi elää elämänsä huipennusta uran kannalta ja olla silti onneton. Vaati paljon rohkeutta jättää se ja vaihtaa reittiä. Mutta tein sen, ja tämän kappaleen kirjoittaminen oli ensimmäinen askel. Tällä kappaleella jaan tarinani ja rohkaisen ihmisiä tekemään sitä, mitä he rakastavat. Äitisi tulee rakastamaan sinua riippumatta siitä, mitä teet, kunhan olet onnellinen! <3″

Useat musiikkialan tastemakerit pitävät ALMAa merkittävänä läpimurtoartistina ja hän on saavuttanut laajan yleisön myös kansainvälisesti, kun Summer Really Hurt Us pääsi BBC Radio 2:n A-listalle. Suomessa kappale on tällä hetkellä radiolistan sijalla yhdeksän. ALMAn kuuluisiin faneihin kuuluvat muun muassa Elton John, Miley Cyrus, Charli XCX ja Robyn. Osuvasti nimetty Time Machine on albumikokonaisuus, jossa ALMA kääntää kelloa taaksepäin tutkiakseen elämäänsä – perheestä seksuaalisuuteen ja itse-epäilyyn – kuitenkin lopulta oppiakseen kokemuksistaan ja pyrkiäkseen saavuttamaan valoisamman tulevaisuuden. Vaikka levy on täynnä intensiivistä itseanalyysiä, se sykkii hillittömän elämänmyönteistä energiaa, jonka kruunaa ALMAn mahtava ääni. Pohjimmiltaan se on pohjoismaista huippupoppia, jossa on maailmanvalloituspotentiaalia. Tallenna ja ennakkotilaa Time Machine tästä!

Erittäin energinen ja viihdyttävä live-esiintyjä ALMA lähtee tulevana kesänä kiertueelle ja hänet tullaan näkemään muun muassa Tove Lon mukana Euroopan kiertueella, sekä Suomessa useilla festivaaleilla.

Lataa promokuva tästä.

ALMA:

Spotify
YouTube
Artistisivu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Valter Filosof // Live Nation Finland
valter.filosof@livenation.fi