27.9.2022
LAURI TÄHKÄN UUSI ALBUMI SUORAAN LISTAYKKÖSEKSI!

Karismaattisen ja koko kansan rakastaman Lauri Tähkän uusi albumi Kaikella on tarkoitus julkaistiin reilu viikko sitten ja se nousi suoraan sekä Suomen virallisen albumilistan että fyysisen albumilistan ykköseksi. Tähkä on tehnyt albumin yhdessä huipputuottajien Jukka Immosen ja Antti Riihimäen kanssa. Loppuunmyytyjä levyjulkkareita juhlittiin kolmena iltana Helsingin Kansalaistorille rakennetussa spesiaalissa läpinäkyvässä Kupolissa.

Tuntuu todella hyvältä kun ihmiset ovat löytäneet uuden albumin ja uuden albumin biisit. Albumilistan ykkönen tuntuu erityisen hyvältä myös. Kova työ palkitaan. Olen helpottunut ja huojentunut. Kiitos kaikille!” Lauri kiittää.

Kaikella on tarkoitus -albumin kappaleista neljä nousi heti julkaisusta Spotifyn top 50 -listalle ja kaikki albumin kymmenen kappaletta 74:n kuunnelluimman joukkoon. Albumilta löytyvät menestyssinglet AavikkoKeskiyön cowboyNukkuvat aamut ja Kaikella on tarkoitus.

Tähkän ajatuksissa uusi albumi on trilogian viimeinen osa: Kaikella on tarkoitus päättää kolmen levyn (Vien sut täältä kotiinMeidän tulevat päivät) ajanjakson, jonka jälkeen edessä tulee olemaan tuntematon ja uusi vaihe tekemisessä.

Lataa promokuvat tästä.
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Lauri Tähkä:
Facebook
Instagram
TikTok
warnermusic.fi/lauritahka

Haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland / Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Management: 
Raikuli Live
info@raikulilive.fi