LAURI TÄHKÄ

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluvan Lauri Tähkän uusin albumi Kaikella on tarkoitus julkaistiin syyskuussa 2022. Albumilta löytyvät menestyssinglet Aavikko, Keskiyön cowboy, Nukkuvat aamut ja Kaikella on tarkoitus. Tähkän ajatuksissa albumi on trilogian viimeinen osa: Kaikella on tarkoitus päättää kolmen levyn (Vien sut täältä kotiin, Meidän tulevat päivät) ajanjakson, jonka jälkeen edessä tulee olemaan tuntematon ja uusi vaihe tekemisessä. Albumi nousi sekä Suomen virallisen albumilistan että fyysisen albumilistan ykköseksi ja palkittiin Iskelmä Gaalassa Vuoden albumina ja Tähkä vuoden miesartistina.

Tähkän edellinen albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Levy nousi suoraan virallisen listan ykköseksi ja se on ylittänyt tuplaplatinarajan. Tähkä palkittiin albumistaan Emma Gaalassa kolmella Emma-palkinnolla.

Pitkän ja menestyksekkään uran tehneen Lauri Tähkän tarina on näkynyt myös artistin keikoilla. Viime vuoden aikana hän teki useamman spesiaalin keikan: kaksi areenakonserttia Tampereella ja Turussa sekä kaksi stadionkonserttia Helsingin Bolt-areenalla ja Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Levyjulkkareita juhlittiin ainutlaatuisessa läpinäkyvässä Kupolissa Helsingin kansalaistorilla kolmen illan verran. Näiden lisäksi hän esiintyi lukuisilla festivaaleilla ja teki albumin julkaisun jälkeen loppuunmyydyn klubikiertueen.

Lue lisää

LAURI TÄHKÄ keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat