LAURI TÄHKÄ

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluvan Lauri Tähkän uusin albumi Kaikella on tarkoitus julkaistiin syyskuussa 2022. Albumilta löytyvät menestyssinglet Aavikko, Keskiyön cowboy, Nukkuvat aamut ja Kaikella on tarkoitus. Tähkän ajatuksissa albumi on trilogian viimeinen osa: Kaikella on tarkoitus päättää kolmen levyn (Vien sut täältä kotiin, Meidän tulevat päivät) ajanjakson, jonka jälkeen edessä tulee olemaan tuntematon ja uusi vaihe tekemisessä.

Tähkän edellinen albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Levy nousi suoraan virallisen listan ykköseksi ja se on ylittänyt tuplaplatinarajan. Se on myös pysytellyt virallisella albumilistalla julkaisustaan lähtien.

Pitkän ja menestyksekkään uran tehneen Laurin tarina on muutenkin koko ajan kasvanut. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkää, Palavaa vettä, Mustaherukan tuoksuinen tyttö sekä Jääkukkia ovat olleet todella menestyksekkäitä sekä Spotifyssa että radiossa. Palavaa vettä -kappale rikkoi myös ennätyksen sillä, että se oli peräti 14 viikkoa radiolistan ykkösenä. Keväällä 2020 Lauri Tähkä palkittiin Emma-gaalassa kolmella pystillä.

Lue lisää

LAURI TÄHKÄ keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat