LAURI TÄHKÄ

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluvan Lauri Tähkän tuorein albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Levy nousi suoraan virallisen listan ykköseksi ja se on ylittänyt platinarajan.

Pitkän ja menestyksekkään uran tehneen Laurin tarina on muutenkin koko ajan kasvanut. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkää ja Palavaa vettä ovat molemmat menestyneet sekä Spotifyssa että radiossa:  ne ovat striimanneet platinaa ja tuplaplatinaa sekä olleet viikkokausia maamme soitetuimpia radiokappaleita. Palavaa vettä palkittiin helmi-, maalis-, huhti- ja toukokuussa 2019 Suomen Radiomedian ja radioyhtiöiden Kuukauden radiobiisi -palkinnolla, mikä tarkoittaa sen olleen peräti neljänä kuukautena Suomen soitetuin radiokappale.

Lisäksi kappaleella on kaikkien aikojen eniten yhtäjaksoisia viikkoja radiolistan ykkösenä. Se rikkoi 14 viikolla edellisen, vuoden 2010 ennätyksen. Levyn tuoreimpia radiosinglejä ovat myös menestystä niittäneet Mustaherukan tuoksuinen tyttö sekä Jääkukkia. Keväällä 2020 Lauri Tähkä palkittiin Emma-gaalassa kolmella pystillä: vuoden iskelmänä, vuoden miessolistina sekä yleisöäänestyksen vuoden artistina.

Lue lisää

LAURI TÄHKÄ keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat