23.9.2022
ALMAN UUSI SINGLE SUMMER REALLY HURT US NYT ULKONA

Suomalainen pop-sensaatio ALMA julkaisi tänään kolmannen singlen tulevalta kakkosalbumiltaan. Summer Really Hurt Us aloitettiin pandemian aikana Zoom-sessioissa ja saatettiin valmiiksi Ruotsissa Elvira Anderfjärdin (Taylor SwiftTove Lo) kanssa. Euforinen synthpop-kappale käsittelee syyllisyyttä ja häpeää – lyriikat kertovat kesästä, jolloin asiat menivät pahasti pieleen.

Kappaleessa palaan muutaman vuoden taakse, jolloin koin menettäväni kontrollin. Tein keikkoja toisensa perään ja juhlin paljon – se yhdistelmä ei ole kovin hyvä. Olemme kaikki vain ihmisiä, ja elämän koetellessa meillä on tapana tehdä asioita, jotka satuttavat sekä muita että itseämme. Tuo kesä opetti, että olen tosi onnekas, kun minulla on mahtava ystäväporukka ympärilläni. He ovat aina tukenani ja auttavat minua, ihan sama mitä kävisi”, kertoo ALMA.

26-vuotias ALMA on uransa aikana ehtinyt kerätä yli 650 miljoonaa maailmanlaajuista striimiä, useita kulta- ja platinasinglejä ympäri Euroopan sekä neljä Emma-palkintoa. Lahjakas laulunkirjoittaja on päässyt tekemään hittejä myös useille supertähdille Ariana Grandesta Miley Cyrukseen. ALMAN debyyttialbumi Have U Seen Her? nousi Suomen albumilistan ykköseksi ja ensi vuonna julkaistava kakkosalbumi on parhaillaan työstössä kansainvälisten huippuosaajien voimin. ALMA suuntaa syksyllä Euroopan kiertueelle ja esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla marraskuussa.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Jordan Rossi

ALMA:
Facebook
Instagram
TikTok
Spotify

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
Nirananda.lanki@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Valter Filosof / Live Nation
valter.filosof@livenation.fi