14.9.2022
LAURI TÄHKÄN ODOTETTU UUSI ALBUMI JULKAISTAAN PERJANTAINA!

Karismaattisen ja koko kansan rakastaman Lauri Tähkän uusi albumi Kaikella on tarkoitus julkaistaan tämän viikon perjantaina 16. syyskuuta. Tähkä on tehnyt albumin yhdessä huipputuottajien Jukka Immosen ja Antti Riihimäen kanssa. Äänityksiä on tehty kolmessa eri kaupungissa: Muoniossa, Helsingissä ja Italian Monteceliossa:

Kaikella on tarkoitus albumin tekemiseen meni kaikkinensa kolme vuotta. Ensimmäiset äänitykset aloitettiin tuottaja Immosen kanssa 4.10.2020 Muoniossa, jossa laitettiin aluille Aavikko, Sydän sininen ja Champs-Élysées. Äänityksiä jatkettiin Helsingissä ja Monteceliossa Italiassa kahden vuoden ajan. Pitkä, antoisa, ihana, haastava, raastavakin tekoprosessi. Tuntui, että tätä ei saada valmiiksi koskaan. On ollut värikkäät ja vaiheikkaat vuodet näiden laulujen äärellä. Kiitos että olet mukana matkassa!

Albumilta löytyvät menestyssinglet AavikkoKeskiyön cowboyNukkuvat aamut ja Kaikella on tarkoitus. Tähkän ajatuksissa tuleva albumi on trilogian viimeinen osa: Kaikella on tarkoitus päättää kolmen levyn (Vien sut täältä kotiinMeidän tulevat päivät) ajanjakson, jonka jälkeen edessä tulee olemaan tuntematon ja uusi vaihe tekemisessä.

Lauri Tähkä juhlistaa odotettua albumiaan erityislaatuisilla levynjulkaisukeikoilla. Hän nousee lavalle Helsingin Kansalaistorille rakentuvassa läpinäkyvässä kupolissa kolmena peräkkäisenä iltana 22.-24.9.2022. Erityisesti näitä konsertteja varten suunniteltu keikkapaikka tarjoaa uniikin ja intiimin konserttikokemuksen keskellä kaupunkia sekä mahdollisuuden kuulla uuden albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä.

15 vuotta olen haaveillut tämänkaltaisesta keikasta ja pyöreästä lavasta ihmisten keskellä. Isojen stadionkeikkojen vastapainoksi tuntuu tosi hyvältä saada yleisö lähelle. Erityisen hyvältä tuntuu, että tämä tapahtuu juuri silloin kun ollaan uuden äärellä, ja vieläpä levynjulkaisukeikoilla.

Torstain ja perjantain keikoille on vielä saatavilla rajoitetusti lippuja Ticketmasterissa. Keikoille on mahdollista ostaa myös Early entry -lippuja, jotka mahdollistavat aikaisemman sisäänpääsyn Kupoliin.

Kaikella on tarkoitus -biisilista:
1. Mun maailma
2. Aavikko
3. 12 askelta
4. Sydän sininen
5. Champs-Élysées
6. Kaikella on tarkoitus
7. Lupaatko
8. Keskiyön Cowboy
9. Elämänlangat
10. Nukkuvat aamut

Lataa promokuvat tästä.
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Lauri Tähkä:
Facebook
Instagram
TikTok
warnermusic.fi/lauritahka

Haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland / Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Live Nation / Mari Wainio (Mellakka Helsinki) 
mari@mellakkahelsinki.fi
p. 040 828 0508

Management: 
Raikuli Live
info@raikulilive.fi