15.7.2022
ILTA HURMAA UUDELLA EI KUKAAN MUU-BIISILLÄÄN

Suomen taitavimpiin tulkitsijoihin lukeutuva Ilta julkaisi tänään uuden Ei kukaan muu -nimisen singlen. Kertakuuntelulla koukuttava biisi on Iltan, Kyösti Salokorven ja Leo Jupiterin säveltämä ja sanoittama. Biisin tunnelmaan istuva moderni tuotanto on mm. Kasmirin ja Reino Nordinin kanssa töitä tehneen Leo Jupiterin käsialaa.

– Oli aikoja, kun multa kysyttiin, että voisiko levylle tulla edes yksi rakkauslaulu. Ja nyt ei meinaa syntyä muita kun rakkauslauluja. Mutta rakkauttakin voi teksteissä lähestyä monesta eri suunnasta. Tämä kesällä syntynyt Ei kukaan muu -kappale kertoo siitä hetkestä ja tunteesta, kun tajuaa, että on vain se yksi henkilö ja kaikki muu tuntuu turhalta. Tässä biisissä on mukana myös kaihoa ja dramaattisuutta, ja päätimme kuvata videon hylätyssä betonirakennuksessa Helsingin Myllypurossa. Saimme kuvattua juuri toisen oton, kun meidät heitettiin ulos. Mutta saimme videon tehtyä, ja se julkaistaan nyt yhtä aikaa biisin kanssa, Ilta kertoo.

Katso Troy Silvan ohjaama video täältä.

Kesällä Iltalla on edessä vielä muutama festarikeikka. Katso kaikki esiintymiset täältä.

Muun muassa Tähdet, tähdet ja All Together Now -ohjelmista tutuksi tullut Ilta on suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Aikoinaan Cheekin superhitiltä Sillat esiin noussut Ilta julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten syksyllä 2020. Esikoisalbumi poiki Iltalle Vuoden tulokas -sarjan voiton vuoden 2020 Iskelmä Gaalassa sekä ehdokkuuden vuoden 2021 Emma Gaalassa. Esikoisalbumin jälkeen ilmestynyt Kelle mä soitan -kappale nosti Iltan kertaheitolla maan eturivin artistien joukkoon. Ilta sijoittui biisillä vuoden 2021 UMK:ssa kolmanneksi ja nyt Spotifyn ja radiosoittolistojen kärjessä komeillut kappale on kerännyt jo liki seitsemän miljoonaa kuuntelukertaa yksinomaan Spotifyssä. Valovoimaisen Iltan vahvuus on kyky heittäytyä tunnelmasta toiseen. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Lataa promokuvat tästä!
Kuvaaja: Troy Silva

Seuraa Iltaa somessa:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
www.warnermusic.fi/ilta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Finland
mikko.korpi@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi