ILTA

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Ilta on 24-vuotias Jyväskylässä kasvanut suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Vuoden 2020 Iskelmä Gaalassa Vuoden tulokas -palkinnon saanut artisti julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten elokuussa. Aikoinaan Cheekin superhitiltä Sillat esiin nousseen artistin debyytti on musiikillisesti monipuolinen kokonaisuus, jossa yhdistyy amerikkalainen R&B-perinne suomalaiseen herkkyyteen Iltan persoonallisella ja luonnollisella tavalla. Näitä hetkiä varten -levyllä on mukana muun muassa biisit Minne mä meen ja Voimanainen.

Ilta on tehnyt uransa aikana musiikkia lukuisien eri biisintekijöiden kanssa. Vuonna 2019 hän tarttui kynään ja alkoi purkamaan tuntojaan yksin pianon äärellä. Tuottaja Väinö Wallenius ja Lasse Piirainen muodostivat Iltalle luottotiimin, jonka kanssa kappaleet löysivät lopullisen muotonsa. Valloittavan ja musiikillisesti monipuolisen Iltan vahvuus on kyky heittäytyä tunnelmasta toiseen. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Suurelle yleisölle Ilta on tullut tutuksi vuonna 2019 Tähdet, tähdet -ohjelmasta ja isoista feat -kappaleistaan. Cheekin triplaplatinaa striimanneen Sillat -biisin lisäksi hän laulaa Pikku G:n hiteillä Mitä sulle jää ja Paratiisiin

Lue lisää

ILTA keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat