9.6.2022
NOHANNAN UUSI SINGLE ON TOIVEIKAS VOIMALAULU

Laulaja-lauluntekijä Nohanna julkaisee huomenna 10. kesäkuuta uuden singlen Rakas sua ei oo.  Artistin kolmas single on toiveikas voimalaulu yksinäisyydestä, kaipuusta ja rakkaudesta. Kappaleella universaali suru muuttuu virtaavaksi voimaksi ja valoksi. Kuuntele tiiseri laulusta tästä.

Olin viime kevättalvena Hailuodossa, joka on upea saari Oulun lähistöllä. Käsittelin paljon sisäistä maailmaa. Itkin. Itkin. Ja itkin. Kävelin, kirjoitin, maalasin ja olin ihan vaan yksin omassa rauhassa. Siirryin sieltä lautan, bussin ja junan kuljettamana Kokkolaan, jossa menin tuttuun tupaan Yli-Sokojalle. Heidi ja Lauri saapuivat sinne ja siellä me tehtiin laulu Rakas sua ei oo. Laulettiin yhdessä kaikki köörit toppatakit päällä takan räiskyessä. Itkettiin. Naurettiin. Laulu ja päivät oli kuin haikeat lettukestit kaikelle sille, mitä ympärillä on tapahtunut, mitä on todistanut ja minkä läpi on elänyt. Se on laulu kaikille niille rakkaille kätösille, tuoksuille ja sydämille, mitä ei ole.”

Nohanna tekee voimakasta, sielukasta ja pohjolan maaperästä kumpuavaa popmusiikkia. Huomenna julkaistavan kappaleen tekijöinä ovat olleet mukana sanoittaja ja säveltäjä Heidi Maria Paalanen ja tuottajat Lauri Halavaara ja Tapio Heinilä.

Nohanna näkee musiikkinsa poikki- ja monitaiteellisena aarrekarttana, joka heijastelee hänen kokemuksiaan ja elämänarvojaan. Omakohtaisissa laululyriikoissaan Nohanna nostaa esille niin tämän päivän ilmiöitä kuin myös ajattomia ja universaaleja teemoja.

Lataa Nohannan promokuvat täältä!

Nohanna:
Instagram 
Facebook 
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/Nohanna

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com