NOHANNA

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Laulaja-lauluntekijä Nohanna tekee voimakasta, sielukasta ja pohjolan maaperästä kumpuavaa popmusiikkia. Taiteista, tieteistä ja luonnosta inspiraatiota ammentavalle artistille musiikin luominen on ollut elinehto lapsesta lähtien. Tänäkin päivänä hänen lauluissaan kaikuvat lapsenomainen vilpittömyys ja leikkimielisyys, jotka kohtaavat nyt kuitenkin aikuisen naisen voiman.

Nohanna näkee musiikkinsa monitaiteellisena aarrekarttana, joka heijastelee hänen kokemuksiaan ja elämänarvojaan. Omakohtaisissa laululyriikoissaan Nohanna nostaa esille niin tämän päivän ilmiöitä kuin myös ajattomia ja universaaleja teemoja.

Nohanna julkaisi vuonna 2021 debyyttisinglensä Äidinäidin raivolla. Kappaleen sanoma puhuu periksiantamattomuudesta. Sitä seurannut monitulkintainen kappale Pappa pliis kuvaa osuvan omaperäisesti nuoruuteen ja ihmisyyteen yleensäkin liittyviä kuulumattomuuden ja voimattomuuden kokemuksia. Artistin kolmas single Rakas sua ei oo oli toiveikas voimalaulu yksinäisyydestä, kaipuusta ja rakkaudesta – kappale kuultiin myös Kari Ketosen ohjaaman ”Häät ennen hautajaisia” -elokuvan trailerilla.

Lue lisää

NOHANNA keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat