9.6.2022
LAURI TÄHKÄLTÄ HUOMENNA UUSI SINGLE – ALBUMI JA UNIIKIT LEVYNJULKAISUKEIKAT SYYSKUUSSA

Karismaattinen Lauri Tähkä julkaisee kesäksi uutta musiikkia! Kaikella on tarkoitus -single ilmestyy perjantaina 10. kesäkuuta. Nimensä mukaisesti se kertoo siitä, miten elämän virta kuljettaa juuri siihen oikeaan suuntaan.

 Mitä enemmän vuosia kuluu, sitä herkemmin huomaa kuinka hyvät, ja huonotkin, asiat vievät elämässä eteenpäin, Lauri Tähkä kuvailee kappaletta.

Uusi single löytyy loistavasti menestyneiden edeltäjiensä AavikonKeskiyön cowboyn ja Nukkuvien aamujen lisäksi Tähkän tulevalta Kaikella on tarkoitus -albumilta, joka julkaistaan 16. syyskuuta. Levyä on työstetty kahden ja puolen vuoden aikana muun muassa Lapissa ja Italiassa. Tähkän ajatuksissa tuleva albumi on trilogian viimeinen osa: Kaikella on tarkoitus päättää kolmen levyn (Vien sut täältä kotiinMeidän tulevat päivät) ajanjakson, jonka jälkeen edessä tulee olemaan tuntematon ja uusi vaihe tekemisessä.

Lauri Tähkä juhlistaa odotettua albumiaan erityislaatuisilla levynjulkaisukeikoilla. Hän nousee lavalle Helsingin Kansalaistorille rakentuvassa läpinäkyvässä Kupolissa neljänä peräkkäisenä päivänä 22.-25.9.2022. Erityisesti näitä konsertteja varten suunniteltu keikkapaikka tarjoaa uniikin ja intiimin konserttikokemuksen keskellä kaupunkia sekä mahdollisuuden kuulla uuden albumin kappaleita ensimmäistä kertaa livenä.

– 15 vuotta olen haaveillut tämänkaltaisesta keikasta ja pyöreästä lavasta ihmisten keskellä. Isojen stadionkeikkojen vastapainoksi tuntuu tosi hyvältä saada yleisö lähelle. Erityisen hyvältä tuntuu, että tämä tapahtuu juuri silloin kun ollaan uuden äärellä, ja vieläpä levynjulkaisukeikoilla, Lauri Tähkä iloitsee.

Liput keikoille tulevat myyntiin torstaina 16.6. klo 10 Ticketmasterissa. Myynnissä on myös Kupolin etkot -lippuja, jotka sisältävät muun muassa aikaisemman sisäänpääsyn Kupoliin, erillisen anniskelualueen sekä Lauri Tähkän uutuusalbumin. Keikat ovat K-18 lukuunottamatta sunnuntain 25.9. ikärajatonta konserttia.

Ensi lauantaina 11.6. Lauri Tähkä esiintyy myös Toreilta Töölöön -konsertissa Helsingin Bolt Arenalla.

Lataa Kaikella on tarkoitus -singlen promokuva täältä!
Kuvaaja: Ville Juurikkala

Lauri Tähkä somessa:
Facebook
Instagram 
warnermusic.fi/lauri-tahka

Haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland / Essi Varila
essi.varila@warnermusic.com

Live Nation / Mari Wainio (Mellakka Helsinki) 
mari@mellakkahelsinki.fi
p. 040 828 0508

Management: 
Raikuli Live
info@raikulilive.fi