3.3.2021
ABREU ANELEE ARMAHTAVAA KOSKETUSTA UUDELLA SINGLELLÄÄN

Viime syksynä Tähdet, tähdet -ohjelmassa kehuja heittäytymisestään kerännyt ABREU julkaisee uuden singlen 20 Ave Mariaa perjantaina 5.3. ABREU on kirjoittanut armahtavasta kosketuksesta kertovan kappaleen yhdessä Iivari Suosalon, Hanna Johteen sekä tuottaja-duo Los Rollosin kanssa.

Olen ollut monta kuukautta studion uumenissa tekemässä uutta musiikkia ja se on ollut todella siistiä. Halusin antaa luovuudelle kunnolla tilaa ja tällä hetkellä on erittäin inspiroitunut olo oman musiikin ja tulevan vuoden suhteen. 20 Ave Mariaa -kappale kertoo kosketuksesta ja siitä, miten se vapauttaa silloin kun tuntee olevansa henkisesti kaukana toisesta ihmisestä. Kosketuksen merkitys on korostunut viimeisen vuoden aikana kaikenlaisissa ihmissuhteissa.”

20 Ave Mariaa -kappaleeseen on kuvattu myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Kaverikarim. Varmista, että näet videon ensimmäisten joukosta täältä!

ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Hänen edellinen albuminsa, platinaa striimannut Teipillä tai rakkaudella julkaistiin marraskuussa 2019. Albumilta löytyy useampi hittibiisi, kuten Yhen elämän juttu, Sytyn ja Amor Amor feat. Cledos.

ABREUn edellinen single Lusikat julkaistiin viime vuoden heinäkuussa. Kappale on striimannut kultaa ja sen musiikkivideo nousi Youtuben trendaavimmaksi videoksi.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Tero Ahonen

ABREU:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/abreu

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com