15.7.2020
ABREUN UUSI SINGLE SYNTYI VIDEON VÄLITYKSELLÄ!

ABREU julkaisee herkän uuden singlen Lusikat perjantaina 17. heinäkuuta. Kappale kertoo parisuhteen arkistumisesta ja sen aiheuttamasta pelosta.

Lusikat kertoo siitä tunteesta, kun pelkää, ettei suhteen kipinä enää palaa, mutta ei ole vielä valmis luovuttamaan ja päästämään irti elämästä jota on pitkään rakentanut toisen kanssa, ABREU kuvailee.

ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Koronan vuoksi myös ABREUn kalenteri meni uusiksi ja iso keikkakesä peruuntui.

On ollut ihanaa huomata, että tällaisena aikana on löytynyt uusia tapoja tehdä musiikkia ja se on silti tuntunut helpolta ja luontevalta. Tämä on yksi mun ensimmäisistä biiseistä, joka me kirjoitettiin ja sävellettiin etänä videon välityksellä, ABREU kertoo.

Marraskuussa julkaistun ja platinarajan ylittäneen Teipillä tai rakkaudella -albumin nimisingle nousi keväällä jättihitiksi ja oli parhaimmillaan radioiden kolmanneksi soitetuin biisi. Albumilta löytyvät myös platinaa striimanneet Yhen elämän juttu, Sytyn ja Amor Amor feat. Cledos.

Lataa promokuva täältä! 
Kuvaaja: Tero Ahonen

ABREU:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com