6.5.2020
ALMALTA ENSI VIIKOLLA ODOTETTU DEBYYTTIALBUMI

Suomesta maailmalle ponnahtanut supertähti ALMA julkaisee 15.5. odotetun esikoisalbuminsa Have U Seen Her? Albumikokonaisuus muodostuu kolmesta osasta, joista kaksi ensimmäistä ovat ilmestyneet talvella.

HUSH? -albumia on äänitetty niin Los Angelesissa kuin Helsingissäkin ja vastaavana tuottajana on toiminut ALMAn luottomies ja ystävä Justin Tranter (Ariana Grande, Justin Bieber, Julia Michaels, Selena Gomez). Katso albumin biisilista alta.

En halunnut vain julkaista kymmenen sattumanvaraista kappaletta. Halusin julkaista henkilökohtaisen albumikokonaisuuden. Nuoresta iästäni huolimatta olen nähnyt ja kokenut paljon asioita, joista haluan kertoa. Kesti jonkin aikaa löytää oikea tiimi ympärilleni. Nyt olen valmis, kansainvälinen tähti kertoo debyyttialbumistaan.

Uusien voimakkaiden naisartistien ja -lauluntekijöiden aaltoa johtava ALMA käsittelee musiikissaan tärkeitä aiheita naisten oikeuksista ja kehopositiivisuudesta seksuaalisuuteen ja masennukseen. Debyyttialbumi käsittelee niin artistin lapsuusajan näkymättömyyden tunnetta ja karkaamistoiveita kuin julkisuuden tuomaa painetta ja jatkuvaa huomiota. Kokonaisuus nivoutuu tarinoiksi oman paikkansa ja arvostuksen löytämisestä maailmassa.

HUSH? on kaikille, joilla on koskaan ollut merkityksetön olo, tai joiden ääni on tuntunut olevan hukassa. Sinä olet tärkeä, ALMA kertoo.

24-vuotias ALMA on kolmivuotisen uransa aikana saavuttanut hurjasti. Jo neljä Emma-palkintoa uransa aikana voittanu artisti on kerännyt yli 650 miljoonaa globaalia striimiä, haalinut useita kulta- ja platinasinglejä ympäri Eurooppaa sekä esiintynyt niin Euroopan isoimmilla festareilla kuin Yhdysvalloissa yhteiskiertueella Tove Lon kanssa. Esiintyvänä artistina maailmalla tunnettu nuori laulaja on myös kasvattanut viime vuosien ajan mainettaan lauluntekijänä ja ollut mukana kirjoittamassa kappaleita muun muassa Ariana Grandelle, Charli XCX:lle, Lana Del Reylle ja Miley Cyrusille.

Albumin biisilista:
1. “Have U Seen Her?”
2. “LA Money”
3. “Worst Behaviour”
4. “Stay All Night”
5. “Bad News Baby”
6. “Nightmare”
7. “Mama”
8. “King Of The Castle”
9. “My Girl”
10. “Find Me”
11. “Loser”
12. “Final Fantasy”

Lataa promokuva täältä!

ALMA:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com