12.11.2019
JENNI VARTIAISELTA UUSI SINGLE LABYRINTTI TÄNÄ YÖNÄ!

 

Huomenna julkaistaan myös Ihmisten edessä 2007-2019 kokoelma, jossa mukana Hartwall Arena Live DVD + Blue-Ray

Jenni Vartiaisen faneja hemmotellaan – artisti julkaisee uuden singlen Labyrintti tänä yönä. Se on ensimmäinen singlejulkaisu platinaa striimanneen Monologi-albumin jälkeen. Huomenna ilmestyy myös Jenni Vartiaisen kokoelma Ihmisten edessä 2007-2019. Yksiin kansiin on koottu kaikki Vartiaisen isoimmat hitit sekä loppuunmyyty Hartwall Arenan konsertti. Ihmisten edessä 2007-2019 on ennakkotilattavissa Levykauppa Äx:stä.

”Olen tullut siihen pisteeseen, että halusin koota viimeiset kaksitoista vuotta samoihin kansiin ja tehdä pienen välitilinpäätöksen. Kokoelma antaa hyvän läpileikkauksen elämäni onnellisimmista ja samaan aikaan rankimmista vuosista. Labyrintti sopii täydellisenä lisänä tähän, yhdistäen musiikillisesti vanhaa ja uutta tuotantoa. Kokoelman laulut ovat mulle kuin pitkä elokuva omasta elämästä viimeisen 12 vuoden ajalta ja haikean positiivinen Labyrintti täydentää toivollaan tämän elokuvan soundtrackia.” 

Jenni Vartiainen on julkaissut uransa aikana neljä menestysalbumia (Ihmisten edessä 2007, Seili 2010 ja Terra 2013, Monologi 2018), joita on myyty yli 400 000 kappaletta. Jennin kappaleet ovat nousseet radioiden soitetuimmiksi ja niitä on kuunneltu Spotifyssa yli 50 miljoonaa kertaa. Youtubessa Jennin videoilla on yli 30 miljoonaa katselukertaa. Jenni on myös voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, muun muassa yhdeksän Emma-patsasta.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Jonas Lundqvist 

Jenni Vartiainen:
Instagram
Facebook
Spotify 

Yhteystiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi