12.11.2019
ALMALTA KAKSI UUTTA BIISIÄ – MUKANA TOVE LO!

Suomalainen pop-sensaatio ALMA julkaisee huomenna kaksi uutta kappaletta: Worst Behaviour (feat. Tove Lo) ja Have You Seen Her? Psykedeelinen punk-biisi Have You Seen Her? ja skandinaavinen pop-anthem Worst Behaviour osoittavat luontevasti ALMAN musikaaliset ulottuvuudet. 

Nuorempana niissä hetkissä, kun tuntui ettei kukaan kuunnellut tai välittänyt, pakenin usein haaveisiini ja uniini. Näin usein unta, jossa karkasin ja aloitin kaiken puhtaalta pöydältä. Tämä on ollut vahva inspiraationi kappaleelle Have You Seen Her?”, ALMA kertoo ja jatkaa:

Worst Behaviour -kappaleella otan kantaa tämän hetkiseen synkkään tilanteeseen maailmalla – olen äärettömän turhautunut esimerkiksi siitä, ketkä tätä maailmaa johtaa ja kuinka he toimivat. Tätä biisiä kirjoittaessani kävin samankaltaisia ajatuksia läpi myös henkilökohtaisessa elämässäni. En halua ympärilleni enää yhtään vanhempaa miestä kertomaan, kuinka ilmaista itseäni. Tää biisi on suoraan osoitettu maailman johtajille ja niille, jotka ovat yrittäneet vaikuttaa myös minun elämääni.

ALMAn uskomaton maailmanlaajuinen suosio on avannut artistille ovia niin biisintekijänä kuin myös esiintyvänä artistina. ALMA on 3-vuotisen uransa aikana mm. esiintynyt Euroopan isoimmilla festivaaleilla, kirjoittanut musiikkia lukuisille maailmantähdille (mm. Miley Cyrus ja Charlie’s Angels -elokuvan soundtrack) sekä valloittanut Euroopan omalla kiertueellaan, joka päättyy tulevana lauantaina 2.11. Helsingin Jäähallin Black Boxiin. Ensi viikolla ALMA lämmittelee Christina Aguileraa hänen UK areenakiertueella ”The X Tour”.

ALMA julkaisee odotetun debyyttilevynsä ensi vuonna.

Lataa ALMAn promokuvat täältä
Kuvaaja: Matthias Leton

ALMA sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Valter Filosof / Live Nation Finland
valter.filosof@livenation.fi