24.10.2019
ABREUN UUSI ALBUMI TEIPILLÄ TAI RAKKAUDELLA JULKAISTAAN 15.11.

ABREU julkaisee odotetun uuden albuminsa Teipillä tai rakkaudella perjantaina 15.11. Albumi on nyt ennakkotilattavissa Levykauppa Äx:ssä.

Teipillä tai rakkaudella on mun seitsemäs albumi ja samalla kaikista henkilökohtaisin levy, jonka oon ikinä julkaissut. Tän albumin kautta löysin uusia tapoja tehdä musiikkia uusien ihmisten kanssa. Kun me alettiin mun tuottajan TIDOn kanssa yhdessä luomaan tätä, mä päätin ettei tälle albumille tule yhtään täyteraitaa tai biisiä, jolla ei ole selkeetä paikkaa kokonaisuudessa. Ollaan näiden vuosien aikana vuodatettu näihin biiseihin paljon iloa, surua ja kaikkea siltä väliltä. Oon niin ylpee siitä, että tää albumi on täynnä biisejä, joissa on henkilökohtaisia tarinoita elämän varrelta ja vahvaa emootiota – jokaisesta niistä on tullut mulle korvaamaton. En malta oottaa, että saan vihdoin jakaa tän kaikkien kanssa.” – ABREU.

ABREUn musiikissa kuuluu vahvasti hänen portugalilaiset juurensa. Hänet tunnetaan lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä. ABREU löysi työparikseen tuottaja TIDOn, jonka avulla hän uskalsi alkaa nauttia musiikin tekemisestä uudella tavalla.

Seuraa ABREUta somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com