17.5.2019
ABREU JULKAISI KUUMAN KESÄBIISIN SE SYÖ NAISTA!

 

ABREU julkaisi tänään uuden kappaleen Se syö naista. Suorapuheinen kappale kertoo turhauttavasta tilanteesta parisuhteessa. Kuuntele Se syö naista tästä
 
Kun kuulin tämän biitin ensimmäisen kerran muutama kuukausi sitten, rakastuin siihen heti. Aloimme kirjoittamaan kyseistä kappaletta ensin toiseen projektiin, kunnes tajusin, että minun täytyy tehdä tämä itselleni. Se syö naista -biisi kertoo siitä kuinka suhun sattuu ja turhauttaa, kun parisuhteen toisen osapuolen sanat eivät vastaa tekoja ja tunteetkin ovat pienemmät kuin sulla itsellä, vaikka teet kaikkesi suhteen eteen.” – ABREU

ABREUn musiikissa kuuluu vahvasti hänen portugalilaiset juurensa. Aiemmin julkaistut hittibiisit rikkovat tasaisesti platina- ja kultarajoja. Energisestä live-esiintymisestään tunnettu ABREU kiertää kesällä ympäri Suomea, katso kesän keikat täältä.

Lataa promokuvat TÄSTÄ!
Kuvaaja: Andrei Kipahti

ABREU:
Instagram
Facebook

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland  
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com