1.2.2019
ALMALTA TÄNÄÄN ODOTETTU UUSI SINGLE JA VIDEO – DEBYYTTIALBUMI HUHTIKUUSSA!

Popsensaatio ALMA julkaisi tänään odotetun uuden singlen When I Die. Kappale on toinen sinkkujulkaisu hänen 5. huhtikuuta julkaistavalta Have You Seen Her? – debyyttialbumiltaan. When I Die -kappaleen musiikkivideon on ohjannut ja kuvannut Miikka Lommi.

ALMA on kirjoittanut ja tuottanut kappaleen Justin Tranterin (Gwen Stefani, Justin Bieber) ja Mike Sabbathin (Little Mix, Liam Payne, Bea Miller) kanssa. Biisiä innoitti keskustelu siitä, kuinka pitäisi oppia nauttimaan hetkestä.

– Käytämme paljon aikaa murehtimalla asioita, joita emme voi hallita. Pyrimme jatkuvasti olemaan parempia, rikkaampia ja menestyneempiä. Harvoin osaamme arvostaa nykyhetkeä, ALMA sanoo.

When I Die -kappale korostaa ALMAn uniikkia ääntä kirjoittajana; se on rehellinen ja rohkaiseva.

– Olen kuullut elämässäni paljon sitä millainen pitäisi olla, mitä sanoa, kuinka käyttäytyä. Meille kaikille asetetaan koko ajan ulkoapäin painetta sopia tiettyihin muotteihin, joille musiikkini on täysi vastakohta. Haluan fanieni tuntevan, että he voivat olla keitä tahansa, sanoa mitä tahansa ja näyttää miltä tahansa. Heidät tulee hyväksyä omina itseinään, no matter what, Alma kuvailee biisiä.

Tänään julkistettiin myös ALMAN Euroopan kiertueen päivämäärät: kevään aikana ALMA keikkailee Euroopan suurimmissa kaupungeissa kuten Lontoossa, Pariisissa ja Berliinissä. Hänet nähdään myös Helsingissä 18.4.

ALMA sosiaalisessa mediassa: 
Facebook
Instagram 

Lisätiedot ja yhteydenotot: 
Isadora Kamotskin / Warner Music Finland
isadora.kamotskin@warnermusic.com