Warner Music Finland hakee kahta markkinointiharjoittelijaa syyskaudelle 2024

Suomen suurin musiikkiyhtiö Warner Music Finland etsii markkinointitiimiinsä kahta harjoittelijaa syyskaudelle 2024. Warner Music Finland toimii levy-yhtiön lisäksi myös ohjelmatoimistona ja musiikkikustantajana tarjoten työntekijöille ainutlaatuisen näköalapaikan musiikkibisnekseen. Etsimme kahta harjoittelijaa, joista toinen työskentelee pääasiassa kotimaisten artistiprojektien ja toinen kansainvälisten parissa. Kansainvälisen puolen harjoitteluun kuuluu myös HMC Publishing:n viikoittainen avustaminen.

Toimenkuvanasi markkinointiharjoittelijana on avustaa tiimiä sen päivittäisissä työtehtävissä, jolloin pääset oppimaan miten alati muuttuvaa, digitaalisessa toimintaympäristössä tapahtuvaa, musiikkimarkkinointia tehdään. Olemalla aktiivinen ja luotettava osa markkinointitiimiä sinulla on mahdollisuus näyttää osaamisesi myös itsenäisissä ja vastuullisissa tehtävissä.

Haemme ainoastaan harjoittelijoita, joille harjoittelu on osa opintoja ja kerryttää opintopisteitä. Harjoittelun kesto on 6kk ja maksamme harjoittelusta palkkion. Harjoittelut ovat kokopäiväisiä ja alkavat 19.8.2024. Työ tehdään pääasiassa toimistollamme Helsingissä.

Hakijalta toivomme:

  • Suurta kiinnostusta musiikkimarkkinointia kohtaan
  • Reippautta, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta
  • Luotettavuutta ja hyvää tilannetajua
  • Mielenkiintoa sosiaalista mediaa sekä TikTokin sisällöntuotantoa kohtaan ja jonkinlaista kokemusta esim. CapCutin käytöstä.
  • Halua kehittyä ammatillisesti markkinoinnin ja musiikkibisneksen ammattilaisten avustuksella
  • Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Office 365 -ohjelmiston osaavaa käyttöä
  • Vähintään 18-vuoden ikää. Ajokortti katsotaan eduksi.

Warnerilla työskentelet osana monimuotoista, oikeudenmukaista ja arvostavaa työyhteisöä, yhdessä luovien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa. Täällä saat aidosti olla sitä mitä olet!

Jos uskot olevasi oikea ihminen työskentelemään meillä, voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:si otsikolla: ”Oma nimi – markkinointiharjoittelu LEVY-YHTIÖ” osoitteeseen Siiri.Makela@warnermusic.com maanantaihin 6.5. mennessä. Haastatteluun valittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

KIITOS

Olemme vastaannottaneet hakemuksesi.