26.5.2023
MONSP BOOTCAMP MIXTAPE VOL. 3 ULKONA NYT – MUKANA KUUSI UUTTA ARTISTILUPAUSTA

Monspin ja HMC Publishingin yhteinen naisille sekä trans- ja muunsukupuolisille suunnattu Rap Studio Bootcamp sai jatkoa ja järjestettiin kolmatta kertaa keväällä 2023. Tänään julkaistu Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 3 esittelee Bootcampin hedelmät ja sisältää yhteensä kuusi biisiä kuudelta uraansa aloittelevalta artistilta. Ennakkoon julkaistun Helvetti irti -sinkkulohkaisun esittäjän TOKOLA666:n lisäksi kokonaisuudella kuullaan artistit Dreamilla, ÄmbÖ, Nenerchy, Opri sekä Paju Kai. Mixtapella kuullaan niin suomea kuin englantiakin.

– Oli kunnia järjestää Monspin Bootcamp HMC:n huipputekijöiden kanssa kolmatta kertaa. Palautteen ja hakemusten perusteella konsepti on edelleen ajankohtainen ja tarvittu. Iloitsen hakijoiden määrästä ja siitä, että leirin tunnettuus on lisääntynyt ja sinne koetaan tärkeäksi päästä mukaan. Tämä kuuden artistitulokkaan joukko on jälleen mainio osoitus siitä, mitä pinnan alla kuplii, Monspin A&R Ida Karimaa kommentoi.

Rap Studio Bootcampille valittiin avoimen haun myötä artistilupauksia ympäri Suomen. Osallistujat pääsivät ilmaiseen studiosessioon menestyneiden biisintekijöiden ja tuottajien kanssa. Artistimentoreina toimivat tänä vuonna Etta sekä F. Kokonaisuutta ovat olleet tuottamassa useiden hittien takaa löytyvät Los Rollos, Joonas Laaksoharju, Tomi Tamminen ja Tapio Heinilä. Biisinkirjoitusta tukivat laulunkirjoittajat Kira Siuruainen ja Lisa Nikula. Aiemmille Bootcampeille ovat osallistuneet muun muassa Monspille sittemmin sainatut, Spotifyn Top 50 -listalle nousseet Nuppu Oinas ja Sara Bee.

Kuuntele Mixtape tästä.

Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 3:
1. Dreamilla – Umpikuja
2. ÄmbÖ – 20 jotain V
3. TOKOLA666 – Helvetti irti
4. Nenerchy – Tottunu pimeään
5. Opri – Piruist ja enkeleistä
6. Paju Kai – I Have No Money

Monsp:

Facebook

HMC PUBLISHING:

Lisätietoja:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com