26.4.2021
PAULA VESALA ON PAULIGIN PRESIDENTTI-KAHVIN KAMPANJAN UUSI KASVO

PAULA VESALA ON PAULIGIN PRESIDENTTI-KAHVIN KAMPANJAN UUSI KASVO

Paulig on solminut yhteistyösopimuksen yhden Suomen musiikkimaailman kärkinimistä, Vesalan kanssa. Paula Vesalan kanssa toteutettava kampanja on jatkoa Pauligin Presidentti-kahvin viime syksyn ”Ikonit”-mainoskampanjalle, jonka tähtinä loistivat Jorma Uotinen ja Ville Valo.

Presidentti-kahvit ovat Pauligin klassikkotuoteperhe, jonka ilme ja mainonta uudistuivat viime syksynä. Presidentti-kahvin uusi maku, Ruby ilmestyi kauppoihin maaliskuun 2021 alussa ja mainoskampanja käynnistyy televisiossa ja printtimainonnassa kuun loppupuolella. Sosiaalisen median puolella uudesta tähdestä on jaettu vihjeitä aina maaliskuun alkupuolelta lähtien.

Vesala lähti kampanjaan mukaan, koska se tuntui hänestä sekä ajoituksellisesti että ajatuksellisesti hyvältä:

– Tuntui, että tämä oli oikea hetki tällaiselle kahvientusiastille. Minusta Rubyssa on hauska tulokulma: Ikonisen kahvin uudelleen päivitys. Itsekin olen tekijänä sellainen, että haistelen uusia tuulia. Lisäksi pidän Presidentti-kahvista, laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja käsikirjoittaja Paula Vesala kertoo.

– Otimme Vesalaan yhteyttä, koska hän tuntui olevan Presidentti Rubylle täydellisesti sopiva mainoskasvo. Vesala on valovoimainen, kiehtova monilahjakkuus, jolla on tinkimätön asenne työhönsä ja kiinnostusta myös vastuullisuusnäkökulmiin. Ruby on ikään kuin syntynyt ikoniksi, ja ansaitsee mainoskasvokseen yhden Suomen musiikkimaailman tämän hetken suurimmista nimistä, Vesalan, Pauligin kahvibrändeistä ja portfoliosta vastaava Jutta Nordblad kertoo.

Lue lisää

Lue lisää Pauligin & Vesalan Presidentti-kahvin kampanjasta täältä.

Seuraa Vesalaa somessa: 
Instagram
Facebook
Spotify