20.8.2020
ANTTI TAPANI -MALLISTO SYNTYI ANTTI TAPANI TUISKUN JA PRISMAN YHTEISTYÖNÄ

KEVÄÄN YLLÄTTÄVIN MUOTILANSEERAUS:
ANTTI TAPANI -MALLISTO SYNTYI ANTTI TAPANI TUISKUN JA PRISMAN YHTEISTYÖNÄ

Antti Tapani on mallisto ihmisille, jotka haluavat antaa sisäisen hehkunsa loistaa ja näkyä. Ihmisille, jotka ymmärtävät, että juuri erilaisuus tekee meistä kaikista ainutlaatuisia.

”Uskallanko laittaa tämän päälle?”, ”Onkohan tämä vähän liikaa?”, ”Mitä minustakin ajatellaan, jos puen tänään nämä vaatteet päälle?” Kuulostaako tutulta? Meillä jokaisella on se sisäinen pelko, joka meille puhuu, vaatemalliston luova johtaja Antti Tapani Tuisku pohtii.

Antti Tapani Tuiskulle oma mallisto on ollut pitkäaikainen haave. Brändin nimi Antti Tapani heijastaa sitä aitoa ja pysyvää ihmistä muuttuvan artistipersoonan takana.

–         Me ihmiset taistelemme siitä, saammeko olla täysin oma itsemme. Se taistelu tapahtuu usein oman pään sisällä. Pelko ohjaa meitä esittämään muille jotain, mitä emme ole. Viimeiset neljä vuotta ovat olleet minulle elämäni onnellisinta aikaa. Olen oppinut rakastamaan itseäni juuri tällaisena kuin olen. En enää välitä samassa määrin muiden ihmisten mielipiteistä ja uskallan ilmaista itseäni, niin kuin parhaalta tuntuu. Elämä on itsensä tuntemista ja pelkojen voittamista. Yksi keino itseilmaisuun on oma tyyli ja siihen sopivat vaatteet. Halusin tehdä malliston, jonka vaatteita voisin itsekin käyttää. Malliston, joka kuvasti aktiivisen elämän ja opiskelun kautta löytämääni uutta energiaa. Malliston, jollaisen nuoruudessani olisin toivonut Rovaniemeltäkin löytyvän, kertoo Antti Tapani Tuisku.

Lue lisää

Lue lisää Antti Tuiskun ja S-Ryhmän yhteistyöstä täältä.

Seuraa Antti Tuiskua somessa:
Instagram
Facebook
Spotify