JAAKKO KULTA

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Jaakko Kulta ammentaa orgaanisiin pop-kappaleisiinsa inspiraatiota vanhasta suomirockista. Rap-taustaisen artistin musiikki on helposti lähestyttävää, huoliteltua ja aitoa. Kappaleet avaavat rehellisellä tavalla parikymppisen ihmisen elämää samaistuttavasti ja koskettavasti.

Muutaman vuoden ajan itsenäisesti musiikkia julkaisseen artistin ensimmäinen singlejulkaisu Warner Musicin kautta on loppuvuoden 2023 yhdeksi isoimmaksi TikTokin musiikki-ilmiöksi kasvanut Huone-single. Sydänsurun ytimeen arkisten hetkien kautta pureutuva syvän melankolinen, mutta maanläheinen kappale liikkuu suurissa muistoissa ja unelmissa.

Monipuolisen musiikkitaustan omaava Jaakko Kulta aloitti musiikin parissa kiinnostuttuaan ensin tanssimusiikin tuottamisesta. Myöhemmin hän siirtyi tuottamaan musiikkia kotimaisille räppäreille, mitä kautta hän lopulta päätyi myös itse kirjoittamaan omia kappaleitaan. Ensimmäiset kappalejulkaisunsa artisti teki SIDOT-duon tiimoilta, jonka myötä artistille on kertynyt myös runsaasti livekokemusta. Kuluneena vuonna Jaakko Kulta on esiintynyt runsaasti kehuja keränneillä ensimmäisillä soolokeikoillaan bändivetoisen livekokoonpanonsa kanssa muun muassa Ääniwallissa, Semifinalissa ja 6. linjalla.

Lue lisää

JAAKKO KULTA keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat