DANNY

SEURAAVAT
KEIKAT

SEURAAVA
KEIKKA

Katso kaikki tulevat keikat

Legendaarisen Dannyn uusi single Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua on yksi vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailun finalistikappaleista.

Tuhansia keikkoja yli 20 maassa tehnyt Danny on uransa aikana saanut tehdä yhteistyötä parhaimpien suomalaisten musiikintekijöiden kanssa 60-luvulta aina tähän päivään asti. Yli 100 listahittiä osoittavat miehen pysyneen ajassa kiinni ja kyvyn yllättää edelleen.

Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua -kappaleen on kirjoittanut Janne Rintala, joka tunnetaan Arttu Wiskarin suurimpien hittien kynäilijänä ja suomalaisten arkielämän taitavana sanoiksi pukijana. Biisin on sovittanut ja tuottanut Timo Ruokola, joka Rintalan lailla kuuluu Mökkitie Recordsin vakiokalustoon.

Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua on koskettava, melankolinen ja ainutlaatuinen teos. Jäähyväiskappale se ei kuitenkaan ole.

Kysymys on oikeastaan siitä, että elämä on lahja ja sen pituudesta ei kukaan tiedä. Mutta sen tietää, että se aikanaan päättyy ja kappaleessa sitä aihetta käsitellään humoristisesti ja totuudenmukaisesti. Teksti on aiheeltaan sellainen, että se ei välttämättä ole tyypillinen euroviisu. Mutta lauluna se on todella suuri, koska se edustaa sellaista näkökulmaa ja teemaa, jota ei oikeastaan kevyen musiikin lauluissa ole aikaisemmin käsitelty, Danny kertoo.

Oli hyvin pelottavaa esitellä tää kappaleidea Dannylle, koska aihe on kuitenkin niin brutaalin raju, vaikka se on totta, Rintala jatkaa.

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on suomalaisen viihteen edelläkävijä ja mies, joka toi show’n Suomeen. Mitä laulukilpailuihin tulee, jo seitsemällä vuosikymmenellä musiikkia tehnyt Danny ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä: seitsemän euroviisukarsinnan lisäksi hän on mm. kisannut Paul Ankaa, Nancy Sinatraa ja Tom Jonesia vastaan poplaulun maailmanmestaruuskisassa Rio de Janeirossa vuonna 1968.

Lue lisää

DANNY keikat

Päivämäärä
Paikkakunta
Katso kaikki tulevat keikat