5.7.2024
IDA PAUL & KALLE LINDROTH, VJ JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Ida Paul & Kalle Lindroth – Tuli mitä vaan 

Lukuisilla pop-hiteillään jo lähes vuosikymmenen ajan yleisöä hurmannut kestosuosikki Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisi uuden singlen Tuli mitä vaan. Murtumattomasta ihmissuhteesta kertova kappale enteilee syksyllä julkaistavaa kokonaisuutta sekä kiertuetta, joista molemmat jäävät duon toistaiseksi viimeisiksi. Jäähyväiskiertueen useat paikkakunnat ovat myyneet jo loppuun.

– ’Tuli mitä vaan’ kertoo siitä, kun haluat sanoa toiselle ihmiselle, että tapahtui mitä tahansa, lupaat olla hänen tukenaan. Se on tehty lähimmäiselle, jonka rinnalla seisot varsinkin silloin, kun elämä tuntuu hänestä vain synkältä. Kun sen synkkyyden selättää yhdessä, syntyy ehdoton inhimillinen yhteys, luottamus ja vastuu toinen toisesta. Se on ihmisyyttä kauneimmillaan, yhtye kuvailee kappaletta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Ida Paul & Kalle Lindroth:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

VJ – Prinsessa (feat.  baka®)

Suomiräpin kiinnostavimpiin nimiin kuluneen vuoden aikana noussut VJ julkaisi uuden singlen, jolla feattaa ilmiömäisestä vitunleija-brändistään tunnettu ja mm. Amazing Race -ohjelmassa viime kaudella korkealle sijoittunut baka®. Prinsessa on tyylillisesti dynaamisesta flowstaan tunnetulta VJ:ltä aiempaa melodisempi kappale. Katso kappaleen musiikkivideo täältä

VJ:n tänä keväänä julkaistu debyyttialbumi Bandolero on striimannut nopeasti platinaa ja se sisältää lukuisia platina- ja kultahittejä. VJ onnistuu kerta toisensa jälkeen kipuamaan singleillään Spotifyn kuunnelluimpien joukkoon, ja artisti on kasvattanut suosiotaan myös isojen feattien kautta. VJ:tä on kuultu vuoden sisään mm. supersuosittujen räppäreiden Turistin, Cledoksen sekä williamin kappaleilla.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface. Music & Publishing & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

VJ:
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

Averagekidluke x KERZA x william – Rauhaa

Kolme suomiräpin kärkinimeä Averagekidlukewilliam ja KERZA yhdistävät voimansa Rauhaa-biisillä. Kappaleella artistit haluavat jättää menneisyytensä taakse ja siirtyä kohti rauhallisempaa ja positiivisempaa elämää. Rauhaa löytyy myös Averagekidluken ennakkoon kultaa striimanneelta debyyttialbumilta, joka julkaistaan kesän jälkeen. Katso kappaleen musiikkivideo täältä.

Averagekidluken tuoreet platinasinglet Ghetto Love feat. ibe sekä Rich Man feat. Turisti nousivat Spotifyn Top 50 -listan kärkeen ja pysyttelivät listalla kuukausien ajan. Emma-palkittu william on yksi Suomen kuunnelluimpia artisteja ja KERZA viime vuonna julkaistu debyyttialbumi on striimannut platinaa.

Lataa Averagekidluken, williamin ja KERZAn promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Averagekidluke:
Spotify | Instagram | TikTok

william:
Spotify | Instagram | TikTok

KERZA:
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

Jenni Vartiainen – Viimeinen pisara (feat. Etta)

Viime vuonna näyttävän paluun tehnyt suomenkielisen popmusiikin supertähti Jenni Vartiainen yllättää uudella Viimeinen pisara -kappaleellaan, jossa on ensimmäistä kertaa hänen uransa aikana mukana vieraileva artisti. Kotimaisen rapkentän isoimpiin menestyjiin kuuluva Etta on julkaissut viimeisen puolen vuoden aikana kaksi Spotifyn kuunnelluimmaksi noussutta kappaletta. Jenni Vartiainen on kirjoittanut uuden singlensä yhdessä Tiina Vainikaisen kanssa ja sen tuotannon takana on Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa saanut Los Rollos.

Jenni Vartiaisen Lanka-single kasvoi keväällä yhdeksi isoimmaksi radiokappaleeksi – se oli neljä viikkoa radioiden soitetuin ja palkittiin maaliskuussa kuukauden radiobiisinä. Uusin single Villit vedet on sekin menestynyt radioaalloilla ja nousi kesän alussa radiolistan sijalle 9.

Lataa Jenni Vartiaisen ja Etan promokuva täältä.
Kuvaaja: Julius Konttinen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Jenni Vartiainen:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

Etta:
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

emma – Pelaa sua

Esikoissinglellään Hupsista hurmannut uusi pop-lupaus emma julkaisi toisen singlensä Pelaa sua. Kappale kertoo toksisesta ihmissuhteesta, jossa suhteen toinen osapuoli leikkii tunteilla. Kappaleen tuotannosta on vastannut Camu Creutz, joka on ollut mukana tuottamassa muun muassa Been esikoisalbumia.

Emman esikoissingle Hupsista kasvoi TikTokissa viraali-ilmiöksi ennen julkaisua, ja soundiin on tehty lähes 2000 videota. Kappale nousi Spotifyssä heti julkaisun jälkeen sijalle 16 Suomen virallisella Top 50 -listalla.

Lataa emman promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

emma:
Spotify | Instagram | TikTok