2.7.2024
TUORE POP-LUPAUS EMMA JULKAISEE LEIKITTELEVÄN SINGLEN PELAA SUA

Warner Musicin tuorein sainaus emma julkaisee perjantaina toisen singlensä Pelaa sua.

Leikittelevää pop-musiikkia tekevän emman helmikuussa julkaistu esikoissingle Hupsista ilmiöityi massiivisesti TikTokissa ja kipusi heti viralliselle Spotifyn Top 50 -listalle.

– Oon todella innoissani sainauksesta ja on todella mieletön fiilis, että lapsuudenhaave käy toteen. Mulla on upee tiimi, joiden kanssa pystyn toteuttamaan siistejä juttuja, iloitsee emma sainauksestaan.

Pilke silmäkulmassa tehtyjen lyriikoiden ja melodian ympärille kätkeytyy myös kipeitä aiheita, joiden avulla kuulija pystyy peilaamaan omia ajatuksia ja fiiliksiä. Kappaleet syntyvät sekä omista, että läheisten kokemuksista ja emma toivookin, että pystyy tarjoamaan kuulijoille samaistumispintaa ja mahdollisuutta tarkastella omia tunteitaan kappaleiden avulla.

Lataa emman promokuva täältä.

emma:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/emma

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com