2.7.2024
ANI NOUSI RADIOLISTAN YKKÖSEKSI

Tämän hetken kuumimpiin pop-nimiin lukeutuva ANI on noussut virallisen radiolistan ykköseksi jättihitillään Jos puhutaan totta. Tammikuussa julkaistu single ilmiöityi TikTokissa jo ennen julkaisua, ja kappale nousi Spotifyn Suomen Top 50 -listan ykköseksi heti julkaisun jälkeen. Kappale säilyi virallisella sinkkulistalla huikeat 16 viikkoa ja se on striimannut tuplaplatinaa.

– Radioykkönen tuntuu musta jotenki aivan mahdottomalta saavutukselta. En luultavasti tuu ikinä sisäistää sitä, että mun kappale on RADION suosituin. Olo on valtavan kiitollinen ja terveen ylpeä, kaiken hämmentyneisyydenkin läpi, kommentoi ANI listaykköstä.

Viime Emma Gaalassa Vuoden pop -ehdokkuudella huomioitu ANI on julkaissut tänä vuonna toisenkin Spotifyn listaykkösen Odota sua sekä VIIVIn kanssa tehdyn yhteisbiisin Lupaa et sä lähet, joka sijoittui Top 50 -listalla kuudenneksi. Kummatkin kappaleet nousivat myös radioissa soittoon.

ANI sainattiin Etenee Recordsille neljä vuotta sitten ja on julkaissut siitä lähtien aktiivisesti musiikkia. Viime vuoden elokuussa ANI julkaisi debyyttialbuminsa, joka kantaa nimeä Virgin. Kultaa striimanneelta albumilta löytyvät hitit Vegasissa naimisiin feat. Nelli Matula sekä Odota.

Oman artistiuran ohella ANI on kirjoittanut hittibiisejä muille artisteille, kuten JVG:lle, Mikael Gabrielille ja Pihlajalle. ANI oli ehdolla vuoden 2022 Emma Gaalassa Vuoden musiikintekijä -kategoriassa. Viimeisimpänä ANIn käsialaa löytyy Mikael Gabrielin ja nublun kappaleesta Vox Populi.

ANI:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/ani

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com