28.6.2024
COSTEE, ELLIMEI JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

costee – Sano vaan

Alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee julkaisi uuden singlen Sano vaan. costee on kirjoittanut sen yhdessä Emma-palkitun tuottajan Iiro Paakkarin ja Tomi Tammisen kanssa, jotka ovat myös kappaleen tuotannon takana. Sano vaan kertoo pitkän parisuhteen hetkittäisistä epävarmuuksista.

costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. Hänen debyyttialbuminsa on striimannut tuplaplatinaa ja kaksi jälkimmäistä ovat molemmat jo rikkoneet platinarajan. Lahjakkaan laulaja-lauluntekijan kappaleita onkin kuunneltu Spotifyssa huikeat yli 90 miljoonaa kertaa. costee valmistelee parasta aikaa neljättä albumiaan, jonka viimeisin singlejulkaisu Silt se tuntuu feat. Tupe. nousi Spotifyn sijalle #10.

Lataa costeen promokuvat täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

costee
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

ELLIMEI – Kerron sulle kaiken

Voimakkailla sanoituksillaan hurmaava pop-kentän uusi tulokas ELLIMEI julkaisi koskettavan singlen Kerron sulle kaiken. Kappale on ylistyslaulu rakkaille ihmisille, jotka auttavat selviytymään vaikeista ajoista.

ELLIMEIn huhtikuussa julkaistu Mitä kuuluu? Ilmiöityi räjähdysmäisesti TikTokissa huikealla 2000 videolla ja kipusi heti julkaisun jälkeen Spotifyssä top 50 -listan sijalle 8.

– ”Kerron sulle kaiken” on tarina pahan olon keskeltä mutta pohjimmiltaan se kertoo kiitollisuudesta. Se on ylistyslaulu niille rakkaille, jotka auttaa selviytymään läpi vaikeista ajoista. Silittää päätä pimeessä ja ottaa kädestä. Kuuntelee myös ne vaikeet salaisuudet, eikä niidenkään jälkeen katoa viereltä, vaan pysyy siinä. Se on arvokkainta ikinä, kertoo ELLIMEI biisistä.

Lataa ELLIMEIn promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

ELLIMEI
Spotify | | TikTok | Facebook

 

 

Monako – Kaikki mun kaverit

Mouhouksessakin vaikuttava Monako julkaisi uuden singlen Kaikki mun kaverit, joka on anthem ystävyydelle. Kappaleella yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla country-soundi ja räp-musiikki.

– Tuun ite tästä biisistä onnelliseks ja tää biisi saa mut muistelee ystävyyttä ja niitä yön viimesen tunnin oudoimpia legendoja mitä on syntyny. Ystävyys on parasta! Ja kesä! Ystävien kanssa kesällä hörhöilystä syntyy parhaat muistot, tää on omistettu niille! Monako kertoo.

Monako on työstänyt soolomateriaaliaan Mouhouksen ohella jo muutaman vuoden ajan. Kaikki mun kaverit -kappaleen Monako on sanoittanut itse ja säveltänyt sen yhdessä Heviteemun kanssa, joka vastaa myös sen tuotannosta. Monako on julkaissut aiemmin kolme kappaletta, viimeisimpänä todella henkilökohtaisen IHMEMIES-singlen.

Lataa Monakon promokuvat täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Monako
Spotify | TikTok | Instagram

 

 

SANNI – Pikajunat

Suomen suosituimpiin artisteihin jo yli vuosikymmenen ajan kuulunut, multiplatinaa uransa aikana striimannut SANNI julkaisi uuden singlen syksyllä julkaistavalta uudelta albumilta. Pikajunat on jatkumoa tänä keväänä julkaistuille singleille Eliniänodote ja Spotifyn toiseksikin nousseelle, reilusti yli kultaa striimanneelle Paperihaavoja feat. Gettomasa.

Täysin SANNIn itse tuottamat kappaleet enteilevät viidettä albumia, jonka sanoitusten ja sävellysten lisäksi SANNI vastaa ensimmäistä kertaa myös sen tuotannosta. Tulevalta kokonaisuudelta tulee löytymään myös viime vuonna julkaistut Spotifyn ykköseksi noussut ja platinaa striimannut Haukilahden rantaan sekä radioissakin laajalti soinut, lähes platinaa striimannut Mielenmaisemat. Uuden albuminsa viimeistelyn ohella SANNI esiintyy kuluvana kesänä jälleen Suomen suurimmilla festivaaleilla.

Lataa SANNIn promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

SANNI
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook