27.6.2024
SANNIN UUSI SINGLE KÄSITTELEE IRTIPÄÄSTÄMISEN KIPEYTTÄ

Suomen suosituimpiin artisteihin jo yli vuosikymmenen ajan kuulunut, multiplatinaa uransa aikana striimannut SANNI julkaisee huomenna perjantaina uuden singlen syksyllä julkaistavalta uudelta albumilta. Pikajunat on jatkumoa tänä keväänä julkaistuille singleille Eliniänodote ja Spotifyn toiseksikin nousseelle, reilusti yli kultaa striimanneelle Paperihaavoja feat. Gettomasa. Uuden kappaleen ensiesitys kuullaan tulevana lauantaina Provinssissa.

– ”Pikajunat” on biisi irtipäästämisen kipeydestä. Vaikka jatkoi jo matkaa täysillä, eikä haluaisi enää takaisin entiseen, sitä palaa kuitenkin välillä takaisin lähtöpisteeseen niin kuin pikajunatkin tekee.

Tein Pikajunat-biisin tänä keväänä Tukholmassa, jonne lensin Pariisista Tchad Blaken miksaus-masterclassilta viikonloppua viettämään. Olin niin inspiroitunut Tchadin kanssa vietetystä viikosta, että järjestin itselleni paikallisen studion käyttöön. Otin studiolle tullessani vain ensimmäisen kitaran käteen ja tämä biisi lähtikin jo syntymään. ”Pikajunat” valmistui muutamissa tunneissa, ja aloinkin heti tuottaa biisiä niin, että perinteinen orgaaninen tuotantomaailma kohtaa modernin pop-saundin. Koen, että biisi esittelee musta taas jotain uutta tekijänä ja tuottajana, SANNI kertoo biisistä.

Täysin SANNIn itse tuottamat kappaleet enteilevät viidettä albumia, jonka sanoitusten ja sävellysten lisäksi SANNI vastaa ensimmäistä kertaa myös sen tuotannosta. Tulevalta kokonaisuudelta tulee löytymään myös viime vuonna julkaistut Spotifyn ykköseksi noussut ja platinaa striimannut Haukilahden rantaan sekä radioissakin laajalti soinut, lähes platinaa striimannut Mielenmaisemat. Uuden albuminsa viimeistelyn ohella SANNI esiintyy kuluvana kesänä jälleen Suomen suurimmilla festivaaleilla.

Lataa SANNIn promokuva täältä

SANNI – Kesä 2024

29.6. Provinssi, Seinäjoki
5.7. Ruisrock, Turku
6.7. Kajaani Fest Live, Kajaani
11.7. CoolHead Live, Helsinki
12.7. SuomiPop Festivaali, Jyväskylä
13.7. Porvoon Viinijuhlat, Porvoo
14.7. Ilosaarirock, Joensuu
18.7. Tikkurila Festivaali, Vantaa
19.7. Tammerfest, Tampere
20.7. Karjurock, Uusikaupunki
26.7. Qstock, Oulu
27.7. Viinijuhlat, Kokkola
2.8. Power Festival, Järvenpää
9.8. Aurafest, Turku
24.8 Sunset Festival, Rauma
31.8. Allas Sea Pool, Helsinki

SANNI:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/sanni

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com