14.6.2024
SARA BEE, ALIISA SYRJÄ JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Sara Bee – Baddie

Tämän vuoden YleX Läpimurto -listaukselle nostettu Sara Bee julkaisi uuden singlen Baddie. Kappale antaa itsetuntoboostia ja nostattaa kuulijan tunnelman kattoon. Kappale on omistettu jokaiselle baddielle, joka uskaltaa olla oma itsensä, tehdä omaa juttuaan ja olla ylpeä siitä.

Huikeassa nosteessa oleva Sara Bee on julkaissut kevään aikana ilmiöksi nousseen kappaleen Loyal, joka kasvoi räjähdysmäisesti TikTokissa ennen julkaisuaan ja kipusi heti Spotifyn Top 50 -listan sijalle 24. Kappale nousi myös YleX:lle ja Bassolle radiosoittoon.

Lataa Sara Been promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Sara Bee:
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

Aliisa Syrjä – Viinii

Vuoden Tulokas -ehdokkuudella tänä vuonna Emma Gaalassa huomioitu lahjakas poptulokas Aliisa Syrjä julkaisi kesäisen singlen Viinii. Kappale on Aliisan sanoittama ja yhdessä Elias Heikkisen kanssa säveltämä ja tuottama.

Aliisa Syrjän kultaa striimannut debyyttialbumi Höyheniä ja saaria julkaistiin viime lokakuussa ja siltä löytyvät muun muassa platinaa striimannut debyyttisingle Tää tunne sekä läpimurtosingle 2:02. Viimeisimpänä julkaisuna on Maija Vilkkumaan kanssa tehty yhteiskappale Mulle ei sovi tänään, joka julkaistiin huhtikuussa. Ylöjärveltä kotoisin oleva Aliisa sanoittaa sekä säveltää itse kappaleensa ja on mukana myös kappaleiden tuotannossa.

Lataa Aliisa Syrjän promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Aliisa Syrjä:
Spotify | Instagram | TikTokFacebook

 

 

Kaisa Ottelin – jättiläinen

Herkkyydellään hurmaava Kaisa Ottelin on kiinnostava tulokas kotimaisella pop-kentällä. Artistin tähän mennessä julkaisemat kaksi singleä 10 vuoden päästä ja Loppua uhkaava sykli ovat löytäneet nopeasti oman yleisönsä ja kerryttäneet jo yli 1,5 miljoonaa striimiä. Kaisalla on myös sitoutunut lähes 30 tuhannen seuraajan yleisö TikTokissa. Nyt artisti on valmistellut tulevia julkaisujaan yhdessä tuottaja Topifyn (mm. pehmoaino) kanssa, joista ensimmäinen on koskettava single jättiläinen.

Kappale pohjautuu artistin henkilökohtaiseen kokemukseen yksinäisyyden tunteesta:

– Ikävöin keväällä paljon mun hyviä ystäviä jotka asuu eri kaupungeissa. Kaipasin sellasta tiivistä yhdessäoloa ja mahdollisuutta soittaa ja ehdottaa näkemistä vaikka viiden minuutin päästä. Tuntuu vähän hassulta miten paljon se yksinäisyys mua nolotti ja siitä oli vaikea puhua kellekään, päätin siis tehdä siitä tän laulun, Kaisa kertoo.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

Kaisa Ottelin:
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

ANI x VIIVI – Lupaa et sä lähet

Pop-kentän kärkinimiin kuuluvat ANI ja VIIVI yhdistävät voimansa uudella herkällä singlellä Lupaa et sä lähet. Kappaleen tuotannosta on vastannut ANIn luottotuottaja Aleksanteri Hulkko.

ANIn alkuvuodesta julkaisemat jättihitit, melkein tuplaplatinaa striimannut Jos puhutaan totta ja  kultaa striimannut Odota sua kipusivat Spotifyn Top 50 -listan ykköseksi heti julkaisujen jälkeen ja kappaleet ovat nousseet laajalle radiosoittoon. ANI oli myös ehdolla Emma Gaalassa Vuoden Pop -kategoriassa. VIIVI julkaisi maaliskuun lopussa voimakkaan balladin Kävi mitä kävi sul on mut, joka nousi Spotifyn Top 50 -listan sijalle 7 ja biisi nostettiin laajalle radiosoittoon. VIIVI palkittiin vuoden 2022 Emma Gaalassa Vuoden Tulokas -palkinnolla.

Lataa ANIn ja VIIVIn promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

ANI
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

VIIVI
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

ANI
Spotify | Instagram | TikTok

VIIVI
Spotify | Instagram | TikTok | Facebook

 

 

Vgr – Lutkajenkka

Vgr on pitkäaikaisten ystävysten Kirsin ja Terhin muodostama tyttöduo, joka tekee rehellistä junttidiskoa pilke silmäkulmassa. Yhtyetulokas tuo naisnäkökulmaa bilemusakentälle ja sen rohkeat sanoitukset saavat kuulijoiden korvat punoittamaan juuri sopivasti.

Vgr haluaa tekemisellään ja olemuksellaan osoittaa, että naiset voivat olla ja tehdä ihan kaikkea – mitä ikinä haluavatkaan. Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa! Kyseiseen filosofiaan pohjaa myös Vgr:n ensimmäinen single Lutkajenkka, joka alleviivaa lisäksi ajatusta “my body is my business”.

Lataa Vgr:n promokuva täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Vgr
Spotify | Instagram | TikTok