14.6.2024
JUNTTIDISKON NIMEEN VANNOVA TYTTÖDUO VGR TUO NAISNÄKÖKULMAA BILEMUSAKENTÄLLE

Mökkitie Recordsin tuorein sainaus, tyttöduo Vgr (lausutaan Viagra), julkaisi tänään debyyttisinglensä Lutkajenkka. Kuuntele biisi täältä! Pitkäaikaisten ystävysten Kirsin ja Terhin muodostama bändi tuo naisnäkökulmaa bilemusakentälle ja tekee rehellistä junttidiskoa pilke silmäkulmassa.

Itse kappaleensa säveltävä ja sanoittava Vgr haluaa musiikkinsa kautta vaalia tyttömäisyyttä ja painottaa ajatusta siitä, että jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Yhtyeen rohkeat sanoitukset saavat kuulijoiden korvat punoittamaan juuri sopivasti.

– Lutkajenkka pohjaa filosofiaamme siitä, että my body is my business. Naiset voivat olla ja tehdä ihan kaikkea, mitä ikinä haluavatkaan. Tahdomme tehdä musaa, johon nuoret naiset voivat samastua ja jonka sanoman he voivat allekirjoittaa. Naiset ovat, ja saavat olla, tällaisia, mutta se tulee liian harvoin esiin. Lisäksi elämän ei tarvitse olla niin vakavaa – tämänkin kappaleen tahtin voi bailata ihan lorttona, kaksikko sanoo.

Vgr on alun perin saanut nimensä erektiolääkkeestä. Olkoon se enne: tämä duo lupaa nostattaa tunnelman lisäksi ihan kaiken kattoon!

Lataa Vgr:n promokuvat täältä.

Vgr:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/vgr

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com