14.6.2024
ANI JA VIIVI JULKAISEVAT VALLOITTAVAN YHTEISSINGLEN LUPAA ET SÄ LÄHET

Kotimaisen pop-kentän uuden sukupolven isoimpiin tähtiin lukeutuvat ANI ja VIIVI yhdistävät voimansa uudella herkällä singlellä Lupaa et sä lähet.

– Kappaleessa tiivistyy sanoma suuresta rakkaudesta. Se on niin suurta, että se ylittää oman tarpeen pitää kiinni, jos toisen pitää lähteä. “Mulle sun onnellisuus on meitä tärkeempää” -laini kiteyttää Lupaa et sä lähet -biisin sanoman täydellisesti, kertovat artistit biisistä.

Kappaleen tuotannosta on vastannut tämän hetken kuumimpiin tuottajanimiin lukeutuva Aleksanteri Hulkko, joka on tuottanut kappaleita ANIn ja VIIVIn lisäksi mm. Mirellalle ja BESSille.

Kummatkin artistit ovat niittäneet suosiota kuluneen vuoden aikana. ANIn alkuvuodesta julkaisemat jättihitit, tuplaplatinaa striimannut Jos puhutaan totta ja kultaa striimannut Odota sua kipusivat Spotifyn Top 50 -listan ykköseksi heti julkaisujen jälkeen ja kappaleet ovat nousseet laajalle radiosoittoon. ANI oli myös ehdolla Emma Gaalassa Vuoden Pop -kategoriassa. VIIVI julkaisi maaliskuun lopussa voimakkaan balladin Kävi mitä kävi sul on mut, joka nousi Spotifyn Top 50 -listan sijalle 7 ja biisi nostettiin laajalle radiosoittoon. VIIVI palkittiin vuoden 2022 Emma Gaalassa Vuoden Tulokas -palkinnolla.

Sekä ANI että VIIVI viettävät aktiivista keikkakesää ja heidät tullaan näkemään kummatkin Ruisrockissa perjantaina.

Lataa ANIn ja VIIVIn promokuvat täältä.

ANI:
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/ani

VIIVI:
Instagram
TikTok
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/viivi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
ANI
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

VIIVI
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com