13.6.2024
SOMEN KAUTTA MUSIIKILLAAN SUOSIOON NOUSSUT NIILO ON SAINATTU ADALLE JA WARNER MUSIC LIVELLE

Turusta kotoisin oleva 26-vuotias Niilo julkaisi keväällä TikTokissa kesäbiisin Ihanuuteni Blondiina. Se ilmestyi myös digipalveluissa ja suosio räjähti: Ihanuuteni Blondiina nousi suoraan Spotityn Top 50 -listan sijalle 3. Laulu porskuttaa kovaa myös viraalilistalla.

Asiat eivät kuitenkaan ole tapahtuneet yön yli, sillä Niilo on tehnyt musiikkia aktiivisesti jo yli kymmenen vuotta. Hän on ollut niin rumpalina bändissä kuin tehnyt musiikkia duona yhdessä ystävänsä kanssa. Soolotuotantoa Niilo alkoi julkaista viime vuonna.

Vuosi sitten Niilo tekikin toimintasuunnitelman musiikin osalta. Osana sitä oli ajatus saada major-yhtiön tuki – ja nyt tuo haave on toteutunut.

Niilon musiikissa ihastuttaa muun muassa sujuva uuden ja vanhan yhdistely. Hän kuvailee itseään artistina alastomaksi. Aitous onkin Niilon valttikortti: hänestä on helppo pitää.

Pystyn olemaan oma itseni sekä esiintyessä että kokonaisuudessaan artistina. Tavoitteeni on inspiroida ihmisiä ja saada paljon keikkakokemusta. Haluan myös kasvaa, oppia ja saada uusia näkökulmia tekemiseeni, Niilo haaveilee.

Niiloon ihastuneiden ei tarvitse odotella uutta musiikkia kauaa, sillä sitä on luvassa vielä tämän kesän aikana.

Niilo
Instagram
Spotify