10.5.2024
JAAKKO KULTA JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

Jaakko Kulta – Norjalaista puuta

Platinarajan rikkoneella Huone-singlellä vuodenvaihteessa läpimurtonsa tehnyt Jaakko Kulta jatkaa uudella Norjalaista puuta -singlellään tyylikästä, orgaanista pop-rock-linjaansa.

– Norjalaista puuta kertoo elämän yksinkertaisuudesta, rakkaudesta ja hetkessä elämisestä. Se koittaa pureutua aidon onnen ytimeen ja viedä kuulijan takaisin niihin hetkiin, joissa hän on tuntenut itsensä aidosti onnelliseksi. Se kertoo myös omasta elämästäni ja omasta kamppailustani suorituskulttuuria vastaan. On helpompi tarkastella asioita ulkoa päin kun ensiksi äänittää ne nauhalle, Jaakko kertoo.

YleX:n tämän vuoden Läpimurtolistallakin noteerattu artisti julkaisee alkukesästä EP:n jolta uuden singlen lisäksi tulee löytymään huhtikuussa julkaistu Vielä on kylmä sekä Huone. Jaakko Kulta kiertää parhaillaan Suomea kevään klubikiertueellaan, joka on pitänyt sisällään monia loppuunmyytyjä iltoja. Artistin ensimmäiset festivaalikeikat nähdään tulevana kesänä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Jaakko Kulta
Spotify | Instagram | TikTok

 

 

Olli Halonen – Synnytty saunomaan

Useista hittikappaleistaan tunnettu, lahjakas laulaja-lauluntekijä, Olli Halonen julkaisi uuden kesäisen singlen Synnytty saunomaan. Kappale on Olli Halosen, Mika Laakkosen sekä Juho Hakalan säveltämä ja sanoittama. Olli kuvailee biisiä näin:

– Sauna ja saunominen on ollut tärkeä osa kulttuuriamme läpi historian. Silti saunasta ei ole juurikaan kirjoitettu kappaleita, paitsi ehkä ryyppylauluja. Olen jo pitkään halunnut tehdä saunan kulttuurihistorialliselle arvolle sopivan kappaleen ja toivottavasti tässä kappaleessa siinä onnistuin. Ainakin itse olen siitä todella ylpeä.

Lataa Olli Halosen promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Olli Halonen
SpotifyFacebook Instagram | TikTok