8.5.2024
KAIJA KOO JÄRJESTÄÄ SUPERBILEET HELSINGIN BÖLE ARENALLA LAUANTAINA 14.12.

Ensimmäisenä kotimaisena naisartistina Helsingin Olympiastadionilla soolona esiintynyt Kaija Koo valloittaa Helsingin uuden BÖLE Arena & Clubin 14. joulukuuta vuoden viimeisellä keikallaan. Tänä keväänä jo ennakkoon loppuunmyyty klubirundi on ollut suuri menestys ja kesällä Kaija nähdään isoimmilla festareilla ympäri Suomen. BÖLE Arenan Superbileet-nimeä kantava konsertti kruunaa artistin mielettömän keikkavuoden joulukuussa. Liput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 13. toukokuuta klo 9 Lippu.fi:hin. Sitä ennen Kaija Koon Spotify-kuuntelijoilla on eksklusiivinen mahdollisuus ostaa konserttiin liput jo pe 10.5. klo 9 alkaen.

– BÖLE Arena antaa stadionkonserttini jälkeen uuden mahtavan mahdollisuuden esiintyä isolla kalustolla näyttävästi! Odotan tietysti tätä, kun tiedän miten kova tiimi mulla on tätäkin konserttia tekemässä. Huikea vuosi on edessä ja jo takanakin. Keikat ja livemusa on aivan parasta. Se tuo elämään toivoa, Kaija Koo hehkuttaa.

KAIJA KOO – SUPERBILEET
BÖLE Arena & Club, Veturimiehenkatu 7
LA 14.12.2024
Ovet klo 18
K18
Liput alk. 49,90€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ Lippu.fi)

Spotify-presale pe 10.5. klo 9 – su 12.5. klo 23.59.
Julkinen lipunmyynti alkaa ma 13.5. klo 9.

Suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, tehnyt suomalaisen livemusiikin historiaa, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita. Kaija Koo julkaisi uransa 14. albuminsa Taipumaton huhtikuussa 2021. Albumi myi platinaa ja pysyi Suomen virallisen albumilistan kärjessä kolme viikkoa. Taipumaton antoi nimensä myös syksyllä 2021 ilmestyneelle Kaija Koon elämäkerralle. Tammikuussa 2023 sai ensi-iltansa Ylen tuottama Kaija Koo: Tinakenkäkuningatar -henkilödokumentti, joka sai sekin huimat katsojaluvut. Lisäksi hänen huikeat Hartwall Arenan Superkonsertinsa vuosina 2014, 2015 ja 2018 ovat olleet kaikki loppuunmyytyjä. Elokuussa 2023 Kaija valloitti Helsingin Olympiastadionin ensimmäisenä kotimaisena naissooloartistina.

Lataa promokuva täältä.

Kaija Koo:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusiclive.fi/kaijakoo

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

Konsertin promoottori:

Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com

Yritys- ja yksityistilaisuudet:
Annu Winter / Superstar Agency
annu.winter@superstar.fi