3.5.2024
ABREU, EMMA & MATILDA JA MUITA VIIKON UUTUUKSIA

ABREU – Valheista kaunein

Kotimaan kirkkaimpiin pop-tähtiin lukeutuva ABREU julkaisi kesää kohti kuljettavan ja tanssittavan singlen Valheista kaunein. Energinen, eri genrejä oivaltavasti yhdistelevä kappale sisältää traagisen tarinan.

– Tää biisi kertoo siitä, kun tiedät, ettet voi luottaa yhteenkään sanaan joita toinen sanoo, mutta päätät kuitenkin valita kauniit valheet totuuden sijaan, ABREU kuvailee kappaletta.

Parhaillaan seuraavaa albumikokonaisuuttaan työstävän ABREUn viimeisin julkaisu oli laajasti radioissa soinut ja kultarajan rikkonut pakahduttava Sulle tehty -single.

Lataa ABREUn promokuvat täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com

ABREU
Spotify |  | | Facebook

 

 

emma & matilda – Olivia

YleX Läpimurto 2024 -listauksen kärkikolmikkoon valittu emma & matilda julkaisi uuden odotetun singlen Olivia, joka on noussut keikoilla ja somessa fanien suureksi suosikiksi. Kolme Emma-ehdokkuutta kerännyt duo on julkaissut useita TikTokissa ilmiöityneitä, Spotifyn Top 50 -listalle nousseita ja radiosoittoa saaneita kappaleita. Juuri loppuunmyydyn kevätkiertueen päätökseen saaneet emma & matilda valmistautuvat nyt massiiviseen festarikesään.

Lataa emman & matildan promokuvat täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nirananda Lanki / Warner Music Finland
nirananda.lanki@warnermusic.com

emma & matilda
Spotify ||

 

 

Ida Paul & Kalle Lindroth

Suomen hurmaavin duo Ida Paul ja Kalle Lindroth julkaisi uutta musiikkia sekä syksylle sijoittuvan kiertueen, joka jää duon viimeiseksi ennen pitkää taukoa. Kahden ihmisen välisestä voimakkaasta yhteydestä kertova Kahdestaan-single palaa soundiltaan Idan ja Kallen juurille ja antaa esimakua ennen viimeistä kiertuetta julkaistavasta kokonaisuudesta.

– ”Kahdestaan” on meiltä pitkästä aikaa puhdas rakkauslaulu, joka jatkaa esimerkiksi Planeetat-kappaleen tematiikkaa ja tunnelmaa. Biisillä on myös toinen taso; olemme alusta asti tehneet kappaleita kahdestaan ja kiertäneet niin myös keikkalavoja. Vaikka matkan varrella kiertuekokoonpanoon ja biisien tuotantoon on liittynyt lisää ihmisiä, ydin on aina pysynyt samana, duo kertoo.

Lataa Idan & Kallen promokuvat täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Ida Paul & Kalle Lindroth
Spotify | Instagram | Facebook

 

 

Mikko Harju – Rikas sydän

Mikko Harju julkaisi pienen tauon jälkeen uuden singlen Rikas sydän. Kappale on oodi eletylle elämälle ja sen on tuottanut Kalle Mäkipelto ja Elias HeikkinenRikas sydän avaa uutta sivua tuotannollisesti ja biisiin on tuotu menevää pop-soundia vahvan iskelmän rinnalle.

– Vuonna 2020 juttelin kaverin kanssa ja hän mainitsi ajatuksen ”Rikas sydän”. Mä innostuin siitä heti ja päätin et kirjoitan joskus aiheesta laulun. Alkuvuodesta 2024 mentiin studiolle Aliisa Syrjän ja Elias Heikkisen kanssa, joiden kanssa kappale syntyi! Tää kertoo kiitollisuudesta jokaista hetkeä kohtaan, oli se sitten hyvä tai huono. Hyväksymistä ja arvostusta kaikille kokemuksille, jotka ovat muokanneet elämää, Mikko kertoo.

Mikko Harju on julkaissut lähes tuplaplatinaa striimanneen singlen Anna mennä lennä ja artistin tuplaplatinaa striimannut debyyttialbumi Sinä olet elämä julkaistiin 2018.

Lataa Mikko Harjun promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Mikko Harju
Spotify |  || Facebook

 

 

Överi – Varjoissa (feat. SHRTY)

Räppikentän tuore lisäys, räp-duo Överi julkaisi uuden singlen Varjoissa (feat. SHRTY). Kappaleessa on popahtava kertosäe, joka sopii täydellisesti niin Överin, kuin SHRTYnkin räppiverseihin. Överi julkaisi viime kesänä jättihitin, tuplaplatinaa striimanneen Stadin puistot (feat. AHTI), joka ilmiöityi TikTokissa ja pysyi Spotifyn Top 50 -listalla kärjessä lukuisia viikkoja. Kesän jälkeen duo on julkaissut Tässä ja nyt (feat. william) sekä NOTOn kanssa tehdyn yhteisbiisin Kauniimpaa. Kummatkin kappaleet ovat striimanneet kultaa ja kipusivat Spotifyn Top 50 -listalle.

 Biisi kertoo tiivistettynä siitä, miten tärkeää meille on ollut jättää epäilevät lauseet omaan arvoonsa. Joskus määrätietoinen ja tavoitteellinen tekeminen vaatii omien tunteiden blokkaamista sekä korvien sulkemista ulkopuolisilta vaikutteilta. On hyvä myös tunnistaa epäaidot ihmiset ympäriltä, joiden tavoitteena on pelkästään toisista hyötyminen, kertoo Oskari Kytömäki, duon toinen jäsen.

Lataa Överin promokuva täältä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Juulia Salmi / Warner Music Finland
juulia.salmi@warnermusic.com

Överi
Spotify | |